Meh Korek Rahsia Saya
Bagaimana Saya Letak Website Saya
Di First Page Pertama Google.


Manipulasikannya,
dan buat duit darinya
tanpa keluar 1 sen pun duit iklan.
(pergh hype tak)

Kalau nak lebih faham, boleh tonton video dan muka saya yang hensem ni.
Jika anda kedekut data internet atau internet lembab, hmm,
boleh juga baca je ayat di bawah video ni.

(offer terhad untuk mereka yang pantas tau)

Anda Serius Nak Belajar
Dan Korek Rahsia Saya 
Ranking-kan Website
Di Page Pertama Google?

Assalamualaikum & Salam Hormat,

Hai saya Farabi. Saya nak bagi peluang pada anda untuk belajar ilmu mahal, iaitu rankingkan page anda di first page google atau lebih famous dikenali, SEO (search engine optimization).

 

Kenapa nak letak di first page google?

 

Well, anda tahu jawapannya.

Sebab orang yang mencari di google, buying intent, atau niat nak membeli itu lebih kuat.  Ia lebih kuat dari orang yang bersosial dan hang out di Facebook.
Lagi pun bila nak cari apa-apa pun, kita akan gunakan google kan?

 

Jika ikut statistik daripada comscore, sebanyak 60% orang di US menggunakan Google, selebihnya Bing & Yahoo dll.

Katalah anda nak mencari sesuatu di google, most likely anda akan klik website di first page google je kan? Jarang sekali orang pergi page kedua-ketiga.

Oleh itu bagi saya ilmu SEO ni sangat penting.

 

Anda dah letak website anda di page pertama, orang masuk website anda TANPA anda perlu bayar 1 sen pun duit iklan. Tapi of course la kena keluar duit untuk buat website semua kan.

Dan benda ini berterusan. Bila dah ranking first page, agak susah untuk turun rank.

 

Cuma disclaimer dari saya :

Benda yang free ada kekurangannya dan risikonya. Nak nampak kesan selepas apply teknik ni, memang mengambil masa lama, dari 3 bulan sehingga 6 bulan. Jika anda bertuah, boleh nampak dalam 1bulan.

Dan buat pun belum tentu dapat compete dengan orang lain. Sebab benda free, mesti banyak competition kan?

So anda memang kena ikut step by step yang diajar dalam ilmu ni.

 

 

So ada 2 pilihan untuk anda

  1. Pilihan Pertama

Yang pertama ialah panduan Home Course, video tutorial, SEO : Amazing Traffic From Google.

seo-amazing-google-traffic-home-course

Ni bukan panduan saya tetapi panduan dari SEO player di luar negara, ada dalam 16 videos.

Ianya dalam bahasa inggeris mudah, mudah nak faham. Walaupun bukan panduan saya tapi saya ada resell right utk jual panduan ni.
Walaupun panduan ni resell right, saya jamin anda ni bukan panduan murah.

 

Saya sendiri tonton video panduan ni, dan masih belajar banyak daripadanya, walau saya dah tahu serba sedikit ilmu SEO.

Panduan ni sesuai untuk mereka yang dah ada running business, yang dah buat untung, tapi cuma nak kembangkan bisnes di paparan google pula.

 

Dah ada website sangat recommended. kalau tiada website pun tak mengapa, saya bagi free panduan tutorial buat website, atau boleh upah saya untuk buatkan website untuk anda (untuk jimat banyak masa).

Walaupun sebenarnya, anda boleh je google cari ilmu SEO ni sendiri, cuma mudahnya, panduan video ni ajar secara menyeluruh, part-by-part, organized dan tersusun. So anda tak terkapai-kapai tak tau bagaimana nak mula. (Ilmu SEO ni SANGAT luas!)

 

 

  1. Pilihan Kedua

Yang kedua pula ialah panduan dari saya sendiri, iaitu Leverage Bisnes Online, sebuah Program Group Online Coaching selama 6 minggu.

leverage-bisnes-online

Di mana anda sendiri boleh belajar secara Online dan LIVE di depan laptop/smartphone anda. Kelas sekali seminggu, so total ada 6 kelas online.

 

Dalam kelas ni fokus menjual produk fizikal, malah saya akan ajar complete set iaitu dari asas bisnes, cara cari supplier, cara buat website, cara buat SEO, seni close sales, dan advanced automation.

 

Banyak lagi sebenarnya, saya main sebut je mana ingat. Saya juga akan dedahkan case study saya sendiri buat 3-4 angka sebulan tanpa keluar duit iklan. Sebijik-sebijik saya tunjuk, omputih kata over my shoulder tengok saya ajar. (speaking skit)

 

Kalau nak join ni, boleh pilih sama ada nak dapatkan yg rakaman saya dengan pelajar batch lepas, atau nak join next batch (hujung tahun ni inshaAllah), secara LIVE.

 

Cumanya module untuk group online ni tak sesuai untuk semua orang. Tak sesuai untuk mereka yg dah ada running profitable business. Sebab ini lebih kepada untuk orang yang baru nak berniaga atau dah cuba macam-macam cara berniaga, tapi masih takde hasil atau tak memuaskan.

Cuma bezanya ilmu SEO yang saya ajar dalam program 6 minggu ni ialah saya mudahkan, simplify, saya hanya ambil ilmu yang penting dan wajib, dan paling best, saya ajar bagaimana nak tembus first page google walaupun sebenarnya SEO ni sangat kuat saingan.

 

 

Keliru Nak Pilih Yang Mana?

So anda boleh pilih, kalau anda sudah ada memang berbisnes dan dah memang buat untung setiap bulan, saya takut bazir masa belajar benda basic dan yg dah tau. Sebab yang part SEO tu salah satu module je dari program coaching 6 minggu tu.

So mungkin anda nak fokus dan ambil yang panduan home course SEO : Amazing Traffic by Google.

 

Tapi jika anda seorang yang baru nak mulakan bisnes, atau sudah cuba berbisnes tapi hasil masih ke laut, saya sangat suggest anda join yang group online coaching sama ada rakaman atau join live.

 

(Even jika anda ada profitable business dan nak refresh ilmu sambil belajar ilmu khas SEO dari saya pun ok je sebenarnya)

 

 

Untuk mereka yang nak dapatkan option pertama, Home Course SEO Amazing Traffic From Google, boleh klik butang di bawah untuk buat belian terus.

Jika berminat untuk join option kedua, Program Group Online Coaching, Leverage Bisnes Online, boleh tekan link di bawah ni. Baca dan scroll sampai bawah, kemudian isikan nama dan emel untuk masuk waiting list.

 

 

OFFER TERBARU

Bagi mereka yang nak join Pilihan Kedua “Leverage Bisnes Online : Group Online Coaching Selama 6 Minggu”, saya akan berikan Panduan SEO : Amazing Traffic From Google secara PERCUMA sebagai bonus.

 

Buat Pilihan Anda Sekarang!
Agar Tak Terlepas Offer Terhad.

seo-amazing-google-traffic-home-course

PS : Gunakan Kod Kupon "OFF17" untuk dapatkan diskaun lebatttt.
(Kupon untuk 20 orang terpantas sahaja)




leverage-bisnes-online

PS : Akan dapat Panduan SEO:Amazing Traffic From Google secara PERCUMA.
PPS: Jika nak join yang ni, klik butang di atas dan baca sampai bawah. Di bawah tu masukkan nama & emel untuk masuk waiting list.
Semua info dan harga early birds akan diberi dalam emel nanti.

Nak Lihat Testimoni Pelajar Online Coaching Leverage Bisnes Online?

Ada Soalan? PM saya di Facebook.


Al-Farabi Shariff Usahawan Internet Sepenuh Masa

Al-Farabi Shariff merupakan seorang Fresh Graduate 2015 dari sebuah IPTA (Degree In Engineering), seorang full-timer Internet Marketer dan suka minum kopi.

Passion & kepakaran beliau ialah “Internet Marketing”, khususnya dalam Affiliate & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated (dengan meletakkan website-nya di 1st page Google) dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Beliau sangat benci pada orang yang suka tayang “duit kipas” dan kereta mewah, skim cepat kaya dan juga orang yang berniaga tanpa kuasai ilmu pemasaran.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.