Webinar Eksklusif
Leverage Bisnes Online
"Teknik Tanam Iklan Dalam Google"

Segala "RAHSIA" didedahkan.

Kini, anda juga boleh buat 3-4 angka sebulan,
TANPA MODAL,
dalam keadaan SIBUK (bekerja/belajar/surirumah),
dengan meletakkan produk/servis anda di

"First Page Google"

Terima kasih atas webinar FREE tuan Al-Farabi Shariff. Gila, ilmu power mcm ni main share free2 dgn stranger (y) (y)

Zamir Yusof

Tak sangka boleh buat sale tanpa guna iklan berbayar seperti FB Ads

Hasliza

Saya dapat ilmu baru tentang powerful of keyword, saya seronok dengar tentang buat sales page, sebab saya lebih mudah percaya pada google berbanding media sosial yang lain. sebab saya nak kan bukti dan keberkesanan produk yang saya beli.

Nur Hidayah

Anda juga boleh tonton direct di Youtube
Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=psXbNZ_63Y0

Dalam Webinar LBO berdurasi 2 jam di atas ni saya kupaskan banyak ilmu yang bernilai.
Dengan ilmu di atas ini, anda boleh praktis dan amalkan terus.

Namun akan sentiasa ada pelajar yang mahu belajar dengan lebih details & tersusun step-by-step.

Oleh itu, di hujung Webinar ini saya berikan pilihan tambahan untuk belajar dengan penuh.

Iaitu di dalam Kelas Online Group Coaching 6 Minggu,
dimana anda boleh belajar dengan mendalam secara step-by-step dan tersusun mengikut modul yang diberikan.

Kelas ini bukanlah wajib atau paksaan. 
Hanya untuk mereka yang serius nak belajar lebih mendalam & terkedepan dalam mengaplikasikan ilmu mahal ini. 


leverage-bisnes-online
Jangan salah faham.
Segala ilmu yang diajar dalam Webinar 2 jam di atas, sudah cukup memadai untuk anda buat & praktis terus selepas tamat Webinar.

Anda boleh tonton dulu sampai habis & boleh praktikkan terus. :)

Perlukan bantuan tambahan dan ada soalan?
Just tanya dalam Group Al-Farabi Shariff's Clients Circle.

Tetapi, buat mereka yang dah "fed up" & serik beli panduan buat duit, pergi seminar sana sini tapi tak dapat hasil - kerana tiada bimbingan penuh & "personal touch" dari guru - dan dah tak nak buang masa & duit buat benda merapu - saya sangat rekomenkan anda join Kelas Online Group Coaching saya selama 6 Minggu.

Ini ialah Group Coaching.
Seorang COACH akan pastikan tangan pelajarnya "DIPEGANG & DIBIMBING" dari awal hingga akhir course.

Ya, saya akan "Paksa & Push" anda untuk "buat terus" & "berjaya CEPAT".
Al-Farabi Shariff

DISKAUN EKSKLUSIF BERNILAI RM100

Gunakan Kupon Diskaun :
 "LBO100"


(Untuk Pembeli Super Wednesday Deal Pakej Combo)


Harga sebenar untuk Kelas Online Group Coaching 6 Minggu ini ialah RM390.
(harga ini bukan hype, pelajar lain memang bayar harga ini untuk join)
Dengan kupon diskaun RM100 ini, anda hanya perlu bayar serendah rm290 sahaja (serendah rm48.33/kelas).


Gunakan kupon diskaun "LBO100" sekarang dan belajar dengan lebih dalam + support tambahan dari saya. 

Make your wise move, and see you on the other side.

Al-Farabi Shariff
Pengetua Leverage Bisnes Online

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor