Ebook Case Study :

Bagaimana Saya Buat

RM1085 YANG PERTAMA
Dalam 8 Hari
TANPA MODAL

(sebagai newbie)

ebook-case-study-rm1085-8hari-website

Ebook (Buku Digital) ialah berbentuk bacaan elektronik/digital dan boleh dibaca menggunakan smartphone atau komputer.
Jadi ianya bukan berbentuk fizikal dan tak perlu dipos.

Lebih 552+ orang telah dapatkan panduan ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 552 orang dapatkan Ebook Case Study ini.

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Ebook Case Study Ini?

Ebook PDF ini ialah "Real Case Study" dari pengalaman saya sendiri, ketika awal-awal saya ceburi bidang bisnes online & menjual produk fizikal.

"Bukan MLM, Skim Cepat Kayap, Investment  dll - hanya pure online business"


Saya tunjukkan APA yang saya jual,
&
BAGAIMANA saya buat dari AWAL SAMPAI AKHIR.

Iaitu dari pencarian produk hinggalah cara jual produk dan cara close sales.



Semuanya tanpa mengeluarkan modal 1 sen pun.
Ya, mulakan bisnes online anda TANPA MODAL sekarang.
:)



Apa yang anda akan belajar dalam
Case Study ini?


- Cara memulakan bisnes online TANPA MODAL.

- Cara memilih PRODUK PANAS & LAKU KERAS

- Cara SURVEY sama ada produk itu "betul-betul panas" & ada "demand"

- Cara mencari LUBUK PRODUK yang boleh dijual tanpa keluarkan modal

- Cara memilih Supplier/Pemborong yang dipercayai & mudah berurusan

- Seni MENARIK minat orang membeli dari anda 

- Rahsia "menjual TANPA perlu menjual"

- Lubuk di mana tempat menjual yang boleh mendapat sambutan hebat

- Cara pemilihan gambar & ayat jualan yang dapat memikat hati

- Seni Close Sales RINGKAS tapi PADAT step-by-step apabila ada orang berminat & PM anda

Lebih 552+ orang telah dapatkan panduan ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 552 orang dapatkan Ebook Case Study ini.


Apa kata mereka yang telah baca
Ebook Case Study ini?


testimoni-case-study-rm1085-safwan
testimoni-case-study-rm1085-fahmi
testimoni-case-study-rm1085-fauzan
testimoni-case-study-rm1085-vahidi
testimoni-case-study-rm1085-syafiq

Apa HASIL mereka yang telah AMALKAN ilmu
dalam 
Ebook Case Study ini?


"(SEBELUM) Like kurang, SALE lagi lah tak menjadi...

... (SELEPAS) alhamdulillah. dalam masa 3 hari, 
semua preloved items terjual." 
- Tuan Sazwan.
testimoni-ebook-case-study-al-farabi-shariff-sazwan

"(SEBELUM) Tak tahu & malu berniaga online, takde customer...

... (SELEPAS) Hilang sudah malu saya nak berniaga..

Mula2 tiada customer.
Saya tak give up.
Saya *buat* lagi & lagi.. Ada 2 orang..
lepas tu ada lagi 2 customers yang lain... Alhamdulillah" 

- Puan Vidya.
testimoni-ebook-case-study-al-farabi-shariff-vidya

"Memang best... banyak info yang saya dapat tahu dari ebook tuan...

Sedikit sebanyak membantu saya dalam bisnes"

- Tuan Sahrul.
testimoni-ebook-case-study-al-farabi-shariff-sahrul

ebook-case-study-rm1085-8hari-website

Adakah Ebook Case Study Ni Sesuai Untuk Saya?


  • Ya, ia sesuai untuk orang yang baru nak mula dari kosong.
  • Ya, ia sesuai untuk mereka yang nak mula berniaga tapi TIADA MODAL & tak tahu nak mula dari mana.
  • Ya, ia sesuai untuk mereka yang nak belajar seni close sale & ayat copywriting yang saya belajar beratus ringgit, tetapi saya kongsikan kepada anda begitu sahaja :)​
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang suka duit mudah 4D (duduk diam dapat duit)
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang lepas tonton, simpan, buat pekasam dan tak take action.​
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang dah stabil buat 5-6 angka sebulan.​

Berapakah Yang Perlu Saya Laburkan Untuk Belajar Ilmu Eksklusif Ini?

Dengan modal duit yang banyak saya laburkan untuk belajar ilmu-ilmu mahal ni,

dengan modal masa yang saya luangkan walau dulu saya seorang student-final-year-yang-kahwin-awal yang super-sibuk,

dengan pengalaman jatuh-bangkit berkali-kali, untuk faham cara aplikasi ilmu selepas pergi banyak seminar & beli banyak panduan,

tak patut saya cas ilmu ni sehingga RM100+.
(sebab masih murah!)

Tetapi, tidak tidak...

RM100+​

Anda hanya perlu laburkan RM50 sahaja (jimat RM50+)
untuk penat lelah saya.

TAPI!

Khassss untuk anda yang jumpa PAGE ini,

saya berikan anda DISKAUN bernilai sehingga RM20 lagi!

dan anda hanya perlu buat pelaburan 
serendah RM30 sahaja
 untuk ilmu eksklusif ini.
(JIMAT RM70+!)

Harga yang sangat tak masuk akal, untuk ilmu mahal yang sarat.
Klik BUTANG OREN di bawah untuk dapatkan segera.

Lebih 552+ orang telah dapatkan panduan ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 552 orang dapatkan Ebook Case Study ini.



Apa yang saya bakal berlaku selepas saya buat pembelian?


  • Selepas anda hantar borang belian, kami akan cek & sahkan pembelian dalam 24-48 jam.
  • Setelah pembelian disahkan, anda akan dapat 1 emel dimana anda WAJIB isikan nama & emel yang sama untuk terus dapat akses ke Case Study tersebut. :)

Al-Farabi Shariff Usahawan Internet Sepenuh Masa

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kepakaran beliau ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Beliau sangat benci pada orang yang suka tayang “duit kipas” dan kereta mewah, skim cepat kaya dan juga orang yang berniaga tanpa kuasai ilmu pemasaran.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

Lebih 552+ orang telah dapatkan panduan ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 552 orang dapatkan Ebook Case Study ini.

100% Jaminan Pulangan Wang


Anda ada 7 hari jaminan pulangan wang. Saya faham anda sangat value duit anda. 

Just in any case selepas pembelian ebook ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.

Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor