Psssst - Gunakan kupon "LBO40"

kupon diskaun

Siapa lagi nak buat

Untung Bersih 3-4 Angka Sebulan

tanpa keluar duit iklan 1 sen pun,dengan hanya meletakkan produk/servis anda
di
FIRST PAGE GOOGLE?


Newbie & masih Zero? Jangan risau.
Belajar Semua Skill yang Diperlukan dalam
PAKEJ LENGKAP :

Kelas Online Group Coaching :
Leverage Bisnes Online
Selama 6 Minggu Bersama Saya.

leverage-bisnes-online
  • Baru nak mula bisnes online tapi tak tahu nak mula dari mana?
  • Nak mula bisnes tapi tak banyak atau takde modal?
  • Nak buat bisnes tapi SIBUK bekerja, belajar, surirumah jaga anak?
  • Dah mula bisnes tapi hasil ke laut?
  • Selalu gagal buat iklan berbayar & sekarang nak cuba letak website di page pertama Google tanpa keluar duit iklan 1 sen pun?
  • Terlalu spend banyak masa post iklan di FB Groups & IG hingga tiada masa dengan family?

<< Masalah ini selalu buat muka anda macam gambar ni ketika makan biskut cracker cap ping pong?

Hi, nama saya Al-Farabi Shariff. Pengetua Sekolah IM Hustler. 

Join Kelas Online Group Coaching Saya Selama 6 Minggu, dan HILANGKAN segala masalah di atas tu (inshaAllah!)

Ok, saya malas nak buat sales page panjang-panjang sebenarnya. Bukannya baca pun haha. So saya direct to the point k.

Apa yang anda akan belajar selama 6 minggu nanti?

Silibus Leverage Bisnes Online :

leverage-bisnes-online

Week 1 : Asas, Overview, Niche & Product Selection

– Wajib mula dengan kelas ini
– Di sini anda akan belajar ASAS BISNES yang ramai peniaga terlepas pandang & ambil enteng
– Brainwash & mempersediakan anda untuk membina bisnes, bukan hanya buat duit
- Blueprint A-Z, saya terangkan strategi dari awal hingga akhir setiap satu, agar anda dapat lihat overview keseluruhan dahulu sebelum mula kelas seterusnya
– Cara memilih niche, product & supplier yang sesuai dengan strategi ini (akan timbul masalah jika tersalah pilih)

Week 2 : Website & WordPress Mastery

– Anda akan belajar tentang Domain, Hosting, WordPress, Cpanel, Google Analytics, Webmaster
– Kelas Teknikal tetapi saya akan pilih yang penting & perlu sahaja
- Saya akan bagi panduan saya untuk buat website dengan cara paling simple tanpa perlu coding. Ia semudah membeli barang di Lazada.

Review Kelas Minggu Kedua

Week 3 : Copywriting & Customer Avatar

– Anda akan belajar Copywriting/Ayat Iklan yang berkesan & proven
-Tak perlu jadi master copywriter, tak perlu mula dari kosong, guna sahaja formula rahsia & apply
– Cara membina copywriting yang menghasilkan sales page yang convert
– Customer avatar : Kenal pelanggan anda sedalam-dalamnya
- Tujuan Customer Avatar yang ramai orang tak tahu

Review Kelas Minggu 3

Week 4 : SEO : Traffic Getting Mastery

– Anda akan belajar selok belok untuk meletakkan page anda di 1st page Google
- Pendedahan rahsia bagaimana anda boleh menembus 1st page Google di Malaysia walau saingan anda kuat
– anda sekarang sudah boleh menjadi SEO player

Review Kelas Minggu 4

Week 5 : The Closer : Close That Sale!

– Anda akan belajar seni close sales yang halus mulus
– Saya akan kongsikan contoh skrip close sales saya yang berjaya convert 80% prospek kpd pembeli (biiznillah)
– Belajar psikologi manusia dalam membeli
- Penggunaan & pemilihan perkataan yang "trigger" emosi & "buying button"
– Cara follow up berseni

Week 6 : Automation & Advanced

– Di sinilah saya akan tunjuk secara full bagaimana nak automatekan segalanya
– Dan saya akan kongsikan rahsia bagaimana anda boleh go further and beyond dari apa yang anda belajar sekarang ini.

Review Kelas Minggu 6



Pengalaman Saya Sehingga Menjual Produk Malaysia Ke Jepun !


Bukan sahaja orang Malaysia beli, sampai orang di Jepun pun turut beli hasil dari carian Google!



Apa Kata Pelajar Batch Pertama Sebelum Ni?


testimoni-leverage-bisnes-online-1
testimoni-leverage-bisnes-online-2
testimoni-leverage-bisnes-online-4

Apa kata pelajar-pelajar yang baru "graduate" Disember 2016 baru-baru ini?

"Saya hanya join seminar percuma sahaja.. dan resultnya tak bagus..
Dan selepas join LBO, saya rasa saya boleh pergi jauh..."

Saya sememangnya masih baru dalam business online dan memang banyak benda baru yang dipelajari... After I decided to do online business, saya hanya join seminar percuma sahaja... dan resultnya tak bagus...


Dan selepas join LBO, saya rasa saya boleh pergi jauh... walaupun tak rank 1st Google lagi.... (UPDATED : sekarang sudah 5 produk beliau RANK 1st PAGE GOOGLE) tetapi ada beberapa orang yang respond bila saya post link sales page saya di fb.... then saya nampak kemungkinan kuasa lautan biru google amat cerah untuk berjaya....


Ilmu yang paling saya suka adalah SEO dan pengkongsian dalam week 6... sangat membantu... ilmu yang lain juga sangat berbaloi untuk dipelajari.....


Sudah tentu LBO sangat membantu dan sudah pasti ramai yang menyukainya

Tuan Shahrulnizam (Admin & Manufacturing Assistant)

Saya GERAM kenapa kelas macam ni tak sampai pada saya 2 tahun lepas!

saya bukanlah baru dalam bisnes online ni, saya sendiri dah siapkan beberapa website saya dan client dengan wordpress ni. Antara website saya sendiri heaxabell.com, lamanauto.com, honda.lamanauto.com dan terkini topphaute.com ini tak termasuk website2 yg sy setup dan tinggal

Tapi apa yang membuatkan saya tertarik dengan ilmu yang tuan Al-Farabi Shariff ajarkan ini yang bagi saya tiada pada sifu saya yang lain sebelum ini adalah kesudian dan kesungguhan beliau untuk memberi tunjuk ajar step-by-step setiap minggu berserta dengan homework yang diberikan.

Kesimpulannya mmg sy akan rekemen kelas ini pada rakan2 sy yg lain sebabnya kelas ini sgt mudah utk dihadam dan yang paling pentinng anda tidak akan dibiarkan dlm kegelapan.

cuma apa yang saya geram dan menyesal, sy geram kenapa kelas mcm ni tak smpai pada sy dua tahun lepas 

Tuan Hafizie (Salesman Kereta Honda)

Mula-mula ingat RUGI JOIN... tapi rupanya saya silap.. kelas nie yang paling TERBAIK saya attend...

mula-mula ingat rugi join sebab saya dah tahu 3/6 daripada kelas tersebut... saya nie merupakan adsense player dan bekas blogger ritanm.com

Tapi rupanya saya silap.. kelas nie yang paling terbaik saya attend.. dan sebenarnya apa yang saya tahu tak lah banyak.. saya hanya lebih tahu teknikal sahaja.. dari kelas nie lah baru saya tahu apa nak buat.. bagaimana nak buat... kelas ini mendidik saya sebenarnya.. buat langkah demi langkah... dan mendidik saya bersabar untuk membuat sesuatu

Kelas nie juga mengajar saya take an action.. fast action fast result... sebab selepas kelas mesti ada homework.. lepas tu kena monitor plak..belum pernah kelas lain buat macam nie tau..

Untuk newbie.. inilah kelas yang terbaik untuk anda semua nak mula berbisnes online.. sangat-sangat membantu...

Saya bagi 5 bintang untuk LBO ini...

Rita NM (Bekas Blogger & Adsense Player)

Ada Apa Dengan
(Rakaman) Kelas Online Group Coaching :
Leverage Bisnes Online?


1. Ialah sebuah rakaman kepada kelas online yang telah dibuat secara LIVE & online sebelum ini.
(telah dibuat pada bulan 11 dan 1awal bulan 12 2016 sebelum ini)

2. Private Mastermind Group di Facebook akan dibuat untuk bertanya soalan & berbincang.

3. LIFETIME Group Suppot - anda tak dibiarkan terkapai-kapai jika ada masalah

4. Saya akan PUSH anda untuk buat homework setiap minggu.

5. Saya akan semak homework anda personally & semua pelajar, belajar sama-sama.




Ok, personally saya sangat memilih pelajar.

Masa pelajar 1st batch tu memang saya tapis betul.

Saya buat soalan survey & tanya kaw2. Saya juga buka sikit je, asalnya nak ambil 10 orang pelajar.

Tapi last-last dalam 17 orang join sebab tak sampai hati pulak tengok kesungguhan mereka.

Saya cakap dengan mereka yang nak join tu,



Ini kriteria pelajar yang saya pilih :

1. Bukan OPPORTUNISTS – suka tengok shiny objects

2. Boleh Sabar & Cekal atas semua kesusahan yang melanda

3. Sanggup belajar & praktis diluar kelas – ada HOMEWORK.

4. Boleh follow semua kelas saya on-time.

5. Ada laptop – internet.

6. Ada masa – saya taknak orang yang terlalu sibuk & buat banyak benda dalam 1 masa.


Ini Bukan Panduan Buat Duit Yang Anda Pernah Beli Sebelum Ini



Ini bukan panduan buat duit yang anda pernah beli sebelum ini.

Ini Group Coaching.

Seorang COACH akan pastikan pelajarnya dibimbing dari awal hingga akhir course.

Bezanya, saya PUSH & PAKSA anda kaw-kaw seboleh saya.

Saya mungkin nampak lembut dalam mengajar, tapi dalam hati ada taman.. eh silap, 
dalam hati memang tegas.






























Group Support ialah LIFETIME.

Ini yang MAHAL sebenarnya.

Saya takkan biarkan anda terkapai-kapai lepas join.

Berapakah PELABURAN untuk join Kelas Online Group Coaching : Leverage Bisnes Online?

Guru saya berpesan, jangan bagi ilmu “mahal” secara “percuma”.

Confirm tak dihargai oleh “majoriti”.

Malah kadang-kadang, letak harga terlalu “murah” pun,

masih boleh kata/fikir “alahh.. RM XXX je pun..”

Ya ini berlaku depan mata saya k.

Saya datang dari keluarga guru.

Mak ayah saya guru yang dah pencen.

Kesemua adik beradik saya yang 9 orang, adalah guru.

Kecuali 3 orang termasuk saya.

Dan saya perasan, salah satu passion saya ialah mengajar.

Dan passion saya juga ialah Marketing.

So saya sangat enjoy “Mengajar Marketing”.

“KEPUASAN” bagi seorang guru bukanlah duit semata.

Tetapi, PUAS melihat pelajarnya berjaya  & kerja kerasnya mendapat hasil.

 

Oleh itu, lama juga saya fikir berapa harga nak letak.

Saya taknak “lacurkan” ilmu ini terlalu murah sehingga tidak dihargai.

Dan saya juga taknak terlalu mahal, agar ramai yang boleh dapat manfaat.

Saya just nak komitmen & kesungguhan anda sahaja sebenarnya.

Oleh itu saya harap anda bukanlah jenis orang yang tidak menghargai ilmu.

Dan berjanji akan buat sesunguhnya apa yang saya ajar nanti, boleh?

Rakaman Kelas LBO

  • 1 Video Rakaman akan dikeluarkan & diberikan setiap minggu selama 6 minggu berturut-turut
  • LIFETIME Group Support - Jika ada soalan selepas kelas boleh tanya.
  • Saya akan PUSH & COACH anda buat homework setiap minggu

RM600
RM390

RM390 sahaja

(serendah rm65++/kelas
&
masih ada LIFETIME group support!)

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

Masih Ragu-Ragu?

John Doe UI/UX Designer

"Adakah Kelas Ini Betul-Betul Dapat Bantu Saya?"

Kalau tanya saya,
Jika memang anda tak nak rasa "GAGAL" lagi setelah beli banyak panduan buat duit sebelum ni,

saya memang sangat rekomen Program Online Group Coaching ini.

Jangan risau jika kadang-kadang tak dapat hadir, kerana selepas setiap sesi LIVE, akan ada rakaman.

Ini bukan panduan buat duit yang anda pernah beli sebelum ini.

Ini Group COACHING.
Seorang COACH akan pastikan pelajarnya dibimbing dari awal hingga akhir course.


Bezanya, saya "PUSH & PAKSA" anda kaw2 seboleh saya, agar anda tak berlengah-lengah lagi.

Dengan harapan selepas 6 minggu, anda akan jadi seperti apa yang saya nak.

Tak kisah bayar mahal sedikit, yang penting "VALUE" extra yang anda bakal dapat.

Al-Farabi Shariff
- Pengetua Sekolah IM Hustler

leverage-bisnes-online

Apa KEMAHIRAN & VALUE
yang anda bakal dapat selepas 6 minggu?

  • Jadikan strategi ini sebagai "back up" plan anda, sambil menjual produk dengan cara utama anda sendiri sebelum ini.
  • Jika ekonomi kewangan anda merudum dan susah untuk buat iklan berbayar, anda masih boleh mendapatkan prospek & jualan tanpa perlu KELUAR DUIT IKLAN 1 SEN pun.
  • Fahami asas bisnes & Bermindset Usahawan, bukan lagi setakat peniaga online yang biasa
  • Semua pelajar sudah tau cara buat Website tanpa perlu pergi kelas ratusan ringgit. Malah juga boleh ambil upah untuk buat website
  • Sudah ada website(s) untuk promosikan pelbagai produk-produk anda, berdasarkan apa yang telah diajar
  • Ilmu mahal (SEO) - Meletakkan website anda di first page Google selepas tahu "rahsia loop hole" SEO di Malaysia.
  • Tahu nak nak pilih produk sesuai yang bermargin tinggi.
  • Sudah boleh manipulasi psikologi manusia dengan Skrip Close Sales 50-80% success rate
  • Sudah boleh buat sales page/copywriting untuk produk anda dengan marvellousss
  • Cara automatikkan semuanya dengan 80% - advanced 90%
  • Duplicate strategi ni banyak-banyak & double, triple income bulanan anda
  • Anda dapat LIFETIME Support melalui group. Segala update terbaru akan dikongsi secara PERCUMA

Rakaman Kelas LBO

  • 1 Video Rakaman akan dikeluarkan & diberikan setiap minggu selama 6 minggu berturut-turut
  • LIFETIME Group Support - Jika ada soalan selepas kelas boleh tanya.
  • Saya akan PUSH & COACH anda buat homework setiap minggu

RM600
RM390

RM390

(serendah rm65++/kelas
&
masih ada LIFETIME group support!)

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

100% Jaminan Pulangan Wang Dalam 3 Minggu

Jika dalam 3 minggu anda rasa program ini tidak sesuai & "tak masuk" dengan anda, hanya hantarkan emel kepada saya untuk minta full refund.

Jangan risau, saya akan refund 100% duit anda tanpa banyak tanya.

Ilmu & rakaman yang sudah dapat tu boleh disimpan.

Jadi anda tiada risiko sebenarnya untuk join ni :)







Soalan Yang Kerap Ditanya
(FAQ)

Adakah video akan dapat sekaligus atau 1 video rakaman setiap minggu?

Selepas join ni, berapakah MODAL & perbelanjaan yang saya perlu keluarkan pula?

Saya sudah ada produk sendiri, tau serba sikit SEO, dah lama bisnes, sesuai ke join ni?

Kalau ada soalan nak tanya, boleh tanya ke?

Saya masih BARU lagi / Newbie / tak pernah meniaga pun sebelum ni / pernah meniaga online tapi tak laku. Sesuai ke untuk saya?

Jika saya rasa kelas ni tak sesuai untuk saya, bolehkah saya minta REFUND?

Saya sangat SIBUK / takleh STAY UP MALAM / Kerja Shift, susah nak join jika Ahad malam dll, sesuai ke join ?

Adakah saya kena ada produk dulu untuk join ni?

Apa yang saya perlu ada untuk join ni?

Kita kena buat website kan. Jadi bagaimana prospek nak membeli? Adakah guna sistem eCommerce seperti Lazada?

Nanti kita target pembeli dari Malaysia ke luar Malaysia sekali?

Saya sangat SIBUK lah. Saya ada INI, ITU. Takut tak boleh commit.


P.S. : Begini, keputusan yang anda buat sekarang, inshaAllah akan memberi kesan & perbezaan sepanjang hidup.

Jika anda masih tidak buat apa-apa untuk capai impian anda, dalam masa 6 bulan dan 12 bulan dari sekarang, anda akan masih berada di tempat yang sama, membuat rutin yang sama setiap hari.

Mari saya pegang tangan anda, kita belajar bersama-sama rakan seperjuangan yang lain & capai impian anda.

Saya tak jamin anda akan berjaya dan berubah 100%. Ianya bergantung kepada usaha, disiplin & kegigihan anda. Cumanya, jika anda tak ambil tindakan sekarang, sama sahaja walaupun anda seorang yang gigih dan cekal.


P.P.S. : Salah satu perkara yang boleh buatkan anda benar-benar akan suka dengan apa yang saya ajarkan dalam Kelas 6 Minggu itu ialah..

"Set & Forget".


Buat sekali, dan prospek yang targeted akan sentiasa datang Kedai Online anda TANPA keluarkan 1 SEN pun duit iklan.


Buat keputusan anda yang terbaik,
dan...
JUMPA ANDA DALAM KELAS NANTI! :)


Ada Soalan Nak Tanya?

PM je saya personally di Facebook.
Tiada protocol alright. Heart-to-heart gitu.

al-farabi-shariff-pm-me
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor