Bonus-Bonus FB Cash Profit oleh Al-Farabi Shariff

Terima Kasih!

PENTING :

  1. Sila Cek Emel anda dalam INBOX dan SPAM, dalam 3-5minit lagi, untuk dapatkan hadiah Real Life Case Study dari saya.

  2. Add emel saya sebagai contact emel anda, agar mudah untuk terima emel saya seterusny.

 

Sementara menunggu, anda boleh baca senarai bonus-bonus yang saya tawarkan :

 

 

Bonus-Bonus Jika Dapatkan Dari Link Saya

Bonus Pakej Utama

1. Video Tutorial Cara Tersimple Buat Website (bernilai RM100+)

bonus cara tersimple buat websiteJika anda tak mampu lagi untuk dapatkan Pakej Advanced yang ajar Cara Buat Website, jangan risau, saya berikan anda video tutorial ini supaya anda juga boleh buat kedai online anda sendiri.

 

2. Rahsia Beli Domain RM3+ Setahun. (bernilai RM50+)

bonus beli domain semurah rm3

Free gift yang anda dapat sebelum ni hanya Video Part 1, dimana saya dedahkan rahsia otai-otai beli domain semurah RM3+. Sesuai untuk anda yang baru nak mula, anda boleh dapat domain RM3+.

Anda beli Hosting (diajar dalam Bonus 1), namun anda perlu tahu cara transfer domain RM3+ tu ke Hosting lain.

Ianya nampak sahaja teknikal, tapi jika anda tonton video ni, inshaAllah mudah jer.  🙂

3. 1200+ Ebook PLR Buat Duit (boleh jual balik) – (bernilai RM100+)

Slide157

Dalam Bahasa Melayu (majoriti dalam BM, beberapa dalam English) Tentang Buat Duit, Marketing dan Segala Tentang Bisnes. Ebook-ebook ini lah yang banyak membantu pakar-pakar IM di Malaysia, satu ketika dahulu.

Jika 1 ebook dinilaikan RM5, 1200+ Ebook akan bernilai RM6000+.

Tapi anda dapat PERCUMA sahaja.

Dan yang lebih best, anda ada hak dan lesen untuk menjual balik semua Ebook ini dan mula buat duit mudah, dan dapatkan modal anda balik.

 

4. Modul Mula Bisnes Tanpa Modal – oleh Khairil Pakar Modal (bernilai RM50+)

modul
Oleh Tuan Khairil Pakar Modal. Saya ada hak dan keizinan untuk jual ebook ini dan memberinya percuma kepada sesiapa yang saya mahu.

5. Cara Spy Produk Permintaan Tinggi – oleh Al-Farabi Shariff (bernilai RM30+)

cara spy


6. Senarai Pembekal Produk Panas & Margin Tinggi

Untuk bantu anda cari pembekal & stokis yang menawarkan produk yang anda cari.

Total bonus bernilai : RM330+

 


Bonus Pakej Utama + Advanced

1.Semua bonus di Pakej Utama (bernilai RM330+)
2. Group Support Eksklusif oleh saya selama 1 tahun (bernilai RM1000+)
– Hanya Pembeli Pakej Coaching sahaja dapat group support dari Tuan Affendi, jadi saya buka inisiatif untuk buat group support saya sendiri, jika anda ada apa-apa masalah dalam pembelajaran.

Total bonus bernilai : RM1330+

 

Bonus Pakej Utama + Advanced + Coaching

1. Semua bonus di Pakej Utama + Advanced (bernilai RM1330+)

2. Rakaman Webinar Eksklusif saya : “Bagaimana Saya Leverage Bisnes Online 80% Automatic Jana 3-4 Angka Sebulan” (berharga RM97).webinar farabi

– Bisnes flow yang perlu anda kuasai, saya rungkaikan satu-per-satu.
– Bagaimana nak leverage kerja dan bisnes online anda menjadi 50% ke 80% automatic… (KERANA ANDA KURANG MASA ATAU AGAR ANDA ANDA LEBIH MASA)
– Cara buat kedai online anda sendiri dengan cara paling SIMPLE dan KOS RENDAH.
– Seni untuk menampakkan anda sebagai penjual yang serius & professional… (Orang beli kerana TRUST, tanpa TRUST, produk anda hebat mana pun, orang tak nak bank in pada anda)
– Seni ayat copywriting yang membuatkan orang tak sabar nak contact anda
– Seni Close Sale Santai yang buat prospek anda tak sabar nak beli
– Shortcut & Free tools yang membantu bisnes online anda secara long-term.

3. WordPress Plugin Profit Builder (bernilai RM288+)

profit builder

profitbuilder2

 

4. Tutorial Cara Pasang & Guna Profit Builder (bernilai RM100+)

bonus tutorial profitbuilder

Saya tidaklah bagi anda sesuatu pastu hanya terperap di folder laptop sebab tak tau nak guna. Tapi saya sediakan juga tutorial ringkas bagaiamna nak pasang dan guna, supaya anda juga boleh buat website yang nampak cantik & professional dengan cara mudah.

PS : website fbcashprofit juga menggunakan profitbuilder 🙂

Total bonus bernilai : RM1815+

 

Bagaimana Nak Dapatkan FB Cash Profit & Bonus-Bonus Saya?

1. Buka Private Window (jika guna browser Mozilla),

atau Incognito (jika guna browser Chrome)

2. Copy paste link ini pada browser anda tersebut

3. Buat belian untuk Pakej yang dikehendaki
(ikut arahan yang diberikan)

4. Berikan Nama, Emel & Pakej yang dibeli di emel saya alfarabishariff@gmail.com ,
atau PM saya di FB : Al-Farabi Shariff

CONCLUSION :

Ilmu Marketing ni luas. Dia tak fixed kena ikut cara 1 ni sahaja terus berjaya. Lain orang lain pengalaman. Lain pengalaman, lain result. Lain result, lain tahap keberjayaan.

Lain sifu lain mazhab pemikirannya tentang Marketing.

Dan juga ilmu Marketing akan sentiasa berubah. Marketing pada tahun 2008 mungkin dah tak boleh digunapakai pada tahun 2016. Mungkin marketing 2016, ialah upgrade dan inovasi dari teknik marketing lama.

(tapi dari bertahun-tahun lepas, email marketing masih lagi stabil dan tak banyak berubah. Hanya strategi sahaja makin lama makin orang discover baru – anda akan diajar tentang email marketing jika ambil Pakej Advanced.)

 


PS :
Jika ada apa-apa soalan, boleh bertanya saya di emel alfarabishariff@gmail.com atau PM saya di Facebook

PPS : Orait, terima kasih baca sampai bawah. Dapatkan FB Cash Profit sekarang sebelum jualan ditutup ya.
PPS : Jangan lupa cek emel anda untuk bonus real-life-case-study dari saya!
Ikhlas dari saya,
Al-Farabi Shariff




Wordpress SEO Plugin by SEOPressor