Bravo!
 Nama anda sudah didaftarkan! 
(Scroll bawah lagi)


Anda akan dapat emel khas yang pertama kejap lagi.
Dan link akses Webinar juga akan diberikan pada emel.
Pastikan cek emel anda selalu tau.

Sementara menunggu emel pertama mendarat ke Inbox emel anda,
jom baca satu TAWARAN yang tak pernah saya offer sebelum ini pada sesiapa-pun.
Ini kali pertama saya offer ni tau. ;)

1

Semak email

[Webinar Eksklusif]


Jika anda tidak terima apa-apa email. Cuba semak pada bahagian SPAM. Kadang-kadang email tersasar kat situ.

2

Reply Emel
Pertama Tu Tau


Saya ada tanya soalan cepumas di hujung emel. Mohon anda reply emel & jawab.

Mark email saya as IMPORTANT, 
drag masuk emel saya ke Primary (Gmail), agar tak terlepas emel penting seterusnya tau.

3

Catat Tarikh & Masa Webinar


Buat reminder MASA & TARIKH Webinar pada Smartphone anda. Tampal Sticky Note pada laptop atau meja anda. Yang penting JANGAN MISS Webinar ni tau!


Sekejap..

Sementara menunggu emel pertama tu, apa kata anda luangkan masa 2-5 minit untuk baca tawaran saya di bawah.

Tawaran ini hanya ada di ruangan ini sahaja tau. :)
(buat masa ni)


Nak Tau Teknik Rahsia
"Perah Duit"
Dari Seorang Customer Sedia Ada?


Teknik "Perah Duit" Customer
Dengan Sales Funnel

Copy Paste 7 Contoh Sales Funnel
Yang Terbukti Bawa Sales 6-7 Angka Setahun.


Apa yang anda akan belajar melalui
Teknik "Perah Duit" Customer Dengan Sales Funnel?


  • Apa Itu Sales Funnel & Kenapa Ia Membantu Menggandakan Sales
  • Contoh Idea Sales Funnel 7 niche utama
  • Cara Susunan Harga Untuk Setiap Produk/Servis
  • Filter prospek yang mampu bayar anda lebih
  • Bagaimana meminta customer sedia ada membeli lagi?

DISKAUN RM40 hanya untuk 30 orang yang terawal sahaja.

Kemudian harga akan dinaikkan kepada RM 15 dan seterusnya sehingga RM 30 untuk kuota-kuota yang dah ditetapkan.


Panduan ini sesuai untuk orang yang...

  • ...sedang buntu & nak cari idea untuk naikkan SALES
  • ... masih tak tau yang Sales Funnel terbukti membantu gandakan SALES
  • ... nak jadikan bisnes lebih bersistem & teratur.
  • ... masih menjual 1 produk sahaja pada seorang customer.
    (Touch N Go customer)

  • Panduan ini tidak sesuai untuk orang yang dah stabil income 5-6 angka sebulan yang sudah punyai Sales Funnel.

Berapa saya perlu melabur untuk
ilmu ni?

Takkan RM10 jerr.


Yaaa!
Khas untuk orang yang jumpa PAGE ini sahaja.

Panduan ini sepatutnya saya jual denga harga RM 50 ...


Tapi...


Saya berikan
DISKAUN FIRST LAUNCH kepada anda bernilai RM 40,
atas sebab ini ialah first time saya buka jualan ni..


Jadi...

Anda hanya perlu melabur serendah RM 10 sahaja
(Jimat RM40)

Harga yang tak masuk akal untuk ilmu yang sarat.


Klik Butang Kuning di bawah untuk dapatkan segera.

DISKAUN RM40 hanya untuk 30 orang yang terawal sahaja.

Kemudian harga akan dinaikkan kepada RM 15 dan seterusnya sehingga RM 30 untuk kuota-kuota yang dah ditetapkan.