List Group FB Yang Respon Baik Punyer

Ini ialah hasil kajian seorang usahawan bernama tuan Aiman Rahman. Segala credits saya tujukan pada usaha beliau. Dan kini saya kongsikan pada anda.

 

List Group FB yang KOMFEM Ada Respond Kalau Validate
—————————————————————————-

.
Untuk yang beginner nak start validate . Cuba guna List group yang saya senarai dekat bawah . So far , memang inshallah akan ada respond.

.
MAKE SURE cara anda validate tu memang dah betul .

.
Incase dah betul . Maksudnya umpan anda ikan tak makan

.
Ada banyak kolam saya nak bagi kat bawah . Boleh try yang mana satu ada IKAN yang ANDA NAK .

.
KOLAM 1
—————
1. PENDUDUK PULAU PINANG & SEBERANG PERAI
2. Penduduk Alor Setar / Jitra
3. penduduk raub
4. Penduduk Kulim
5. Penduduk Sungai Petani..

.
KOLAM 2
————–
1. Kami Penduduk Bentong
2. KAMI PENDUDUK NILAI
3. Kami Penduduk Semenyih
4. PENDUDUK SG PETANI KEDAH MALAYSIA
5. Penduduk Kulai

.
KOLAM 3
————–
1. Penduduk Khas Kulaijaya
2. PENDUDUK SUNGAI PETANI KULIM BALING SIK YAN
3. Penduduk Sungai Petani Kedah
4. Penduduk Pulau Pinang
5. KHAS Penduduk Kawasan Skudai

.
KOLAM 4
————–
1. Shah Alam Residen (tak suka ban orang)
2. PERLISian
3. KUALA PILAH SEMPOI GROUP
4. KuaLa PiLaH GRouP
5. LANGKAWI SANA SINI

.
KOLAM 5
—————
1. Geng Oghang Kedah
2. Yan *
3. Penduduk Baling Kedah
4. GeMa Sungai Petani
5. Geng Baling Sik (BalSik)

.
KOLAM 6
————-
1. IRDK (kelantan)
2. INFO RAKYAT DALAM KELANTAN(IRDK)
3 Penduduk Alor Setar / Jitra
4. Manjung Halal Foods (Jalan-Jalan Cari Makan)
5. WARGA KUANTAN 2

.
KOLAM SPECIAL
———————-
1. PARIT, PERAK

.
Sebab saya rasa senang sangat ikan nak makan umpan saya dalam kolam ni . Anda punya IKAN ada dalam kolam yang BERLAINAN . Cari sendiri …

.
Anda BOLEH join group dekat atas ikut KOLAM yang saya dah pecahkan. JANGAN join semua serentak . Anda akan kena ban sebab spam .

.
Sehari satu KOLAM . Progress setiap hari sampai anda dah dapat kesemua kolam yang saya list dekat atas.

.
Tujuan anda join semua group dekat atas , WALAUPUN nanti anda memang akan dapat 3 jualan , adalah untuk nak REPEAT teknik yang sama .

.
Repeat saja teknik validate tu . The teknik itself boleh buat duit kalau kena caranya .

.
” Validate di tempat ramai orang… bukan ramai peniaga ” – Tuan Shaiful SiFu

.
CONTOH list group yang KOMFEM tak ada ikan yang anda NAK .

.
1. Promosi Iklan Online Malaysia (FREE)
2. Promosi Bisnes Online
3. GROUP PROMOSI IKLAN
4. Geng STP ( nak try boleh buat , bukan anda makan ikan , ikan makan ada )

.
” Macam – macam jenis IKAN kita boleh tangkap dalam KOLAM yang SAMA menggunakan UMPAN yang berbeza . ” – Saya Sendiri ( promote )

CREDIT : Tuan Aiman Rahman.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor