Bagaimana dengan meletakkan Produk/Bisnes anda di 1st Page Google dapat meningkatkan
SALES anda 2-3 kali ganda?

Lagi best,
tanpa keluar duit iklan 1 sen pun.

Luaskan
"Jajahan Jaringan Sales & Branding"
anda dan menjadi terhadapan dari pesaing-pesaing sedia ada.


Susah & lambat jika nak belajar online?

Tak mengapa.

Belajar depan-depan* bersama saya sehingga anda betul-betul faham & tangkap.

*(berjumpa di Area Gombak , KL)


Leverage Bisnes Online (LBO)
Kenapa anda perlu "Leverage" proses Marketing
anda pada
Si Google!

1.
ORANG YANG MENCARI DI GOOGLE LEBIH MUDAH "CLOSE SALES" DARI FACEBOOK/INSTAGRAM

Kerana orang yang mencari di Google memang berniat untuk mencari. Niat membeli mereka lebih kuat dari di Facebook. Di Facebook niat utama mereka untuk bersosial. Ikut pengalaman kami, mereka lebih mudah close sale dari prospek di Facebook.

Tiada lagi demam orang komen "PM,PM,PM".

2.
MAKIN LAMA MAKIN RAMAI PESAING DI FACEBOOK/INSTAGRAM

Tatkala ramai peniaga baru berpusu-pusu ke Facebook dan ramai peniaga mula "membuang harga", anda sudah maintain dan konsisten dari sales anda di Website + Google.

3.
MANUSIA MAKIN PANDAI. MEREKA BUAT SURVEY & CARIAN DULU SEBELUM MEMBELI.

FAKTA : Prospek anda akan buat survey dan carian di Google dahulu untuk lihat review, testimoni, offer & harga. Ramai je yang penat-penat & dah banyak melabur duit iklan di Facebook, akhirnya prospek mereka membeli di Google.

4.
BELAJAR BENDA TEKNIKAL DENGAN CARA YANG PRAKTIKAL & MUDAH

Secara keseluruhan, teknik-teknik yang diajar agak teknikal. Ilmu ini terlalu luas dan jika anda nak belajar sendiri, anda tak tahu nak mula dari mana.

Apa yang anda bakal belajar dalam LBO?

6 Topik Penting Yang Memberikan anda kefahaman keseluruhan.

1. Asas, Overview, Niche & Product Selection

– Wajib mula dengan kelas ini


– Di sini anda akan belajar ASAS BISNES yang ramai peniaga terlepas pandang & ambil enteng


– Brainwash & mempersediakan anda untuk membina bisnes, bukan hanya buat duit


- Blueprint A-Z, saya terangkan strategi dari awal hingga akhir setiap satu, agar anda dapat lihat overview keseluruhan dahulu sebelum mula kelas seterusnya


– Cara memilih niche, product & supplier yang sesuai dengan strategi ini (akan timbul masalah jika tersalah pilih)

2. Website & WordPress Mastery

– Anda akan belajar tentang Domain, Hosting, WordPress, Cpanel, Google Analytics, Webmaster


– Kelas Teknikal tetapi saya akan pilih yang penting & perlu sahaja


- Saya akan bagi panduan saya untuk buat website dengan cara paling simple tanpa perlu coding. Ia semudah membeli barang di Lazada.

3. Copywriting & Customer Avatar

– Anda akan belajar Copywriting/Ayat Iklan yang berkesan & proven


-Tak perlu jadi master copywriter, tak perlu mula dari kosong, guna sahaja formula rahsia & apply


– Cara membina copywriting yang menghasilkan sales page yang convert


– Customer avatar : Kenal pelanggan anda sedalam-dalamnya


- Tujuan Customer Avatar yang ramai orang tak tahu

4. SEO : Traffic Getting Mastery

– Anda akan belajar selok belok untuk meletakkan page anda di 1st page Google


- Pendedahan rahsia bagaimana anda boleh menembus 1st page Google di Malaysia walau saingan anda kuat


– anda sekarang sudah boleh menjadi SEO player



5. The Closer : Close That Sale!

– Anda akan belajar seni close sales yang halus mulus


– Saya akan kongsikan contoh skrip close sales saya yang berjaya convert 80% prospek kpd pembeli (biiznillah)


– Belajar psikologi manusia dalam membeli


- Penggunaan & pemilihan perkataan yang "trigger" emosi & "buying button"


– Cara follow up berseni

6. Automation & Advanced

– Di sinilah saya akan tunjuk secara full bagaimana nak automatekan segalanya


– Dan saya akan kongsikan rahsia bagaimana anda boleh go further and beyond dari apa yang anda belajar sekarang ini.

- Saya juga akan sentuh tentang Branding Strengthening dan Scaling Up & Scaling Out

- Saya akan dedahkan Masterplan Blueprint rahsia saya 

Siapa Saya?

Saya Al-Farabi Shariff. Pengasas kepada Sekolah IM Hustler : Leverage Bisnes Online.

Passion & kepakaran saya ialah dalam Internet Marketing, dan terkenal dengan Teknik Automatikkan 80% Marketing Dengan Meletakkannya Di 1st Page Google. (Teknik SEO)

Hasil dari pengalaman saya hampir 3 tahun mempraktikkan ilmu SEO,

income bulanan saya maintain & konsisten setiap bulan, &
kini saya mempunyai lebih dari 103 orang pelajar yang pernah belajar dari saya.

- Al-Farabi Shariff

Apa kata pelajar-pelajar saya?

Marc Stevens ( Web Design Media )

"Saya hanya join seminar percuma sahaja.. dan resultnya tak bagus..
Dan selepas join LBO, saya rasa saya boleh pergi jauh..."

Saya sememangnya masih baru dalam business online dan memang banyak benda baru yang dipelajari... After I decided to do online business, saya hanya join seminar percuma sahaja... dan resultnya tak bagus...


Dan selepas join LBO, saya rasa saya boleh pergi jauh... walaupun tak rank 1st Google lagi.... (UPDATED : sekarang sudah 5 produk beliau RANK 1st PAGE GOOGLE) tetapi ada beberapa orang yang respond bila saya post link sales page saya di fb.... then saya nampak kemungkinan kuasa lautan biru google amat cerah untuk berjaya....


Ilmu yang paling saya suka adalah SEO dan pengkongsian dalam week 6... sangat membantu... ilmu yang lain juga sangat berbaloi untuk dipelajari.....


Sudah tentu LBO sangat membantu dan sudah pasti ramai yang menyukainya

Tuan Shahrulnizam (Admin & Manufacturing Assistant)
Marc Stevens ( Web Design Media )

Saya GERAM kenapa kelas macam ni tak sampai pada saya 2 tahun lepas!

saya bukanlah baru dalam bisnes online ni, saya sendiri dah siapkan beberapa website saya dan client dengan wordpress ni. Antara website saya sendiri heaxabell.com, lamanauto.com, honda.lamanauto.com dan terkini topphaute.com ini tak termasuk website2 yg sy setup dan tinggal

Tapi apa yang membuatkan saya tertarik dengan ilmu yang tuan Al-Farabi Shariff ajarkan ini yang bagi saya tiada pada sifu saya yang lain sebelum ini adalah kesudian dan kesungguhan beliau untuk memberi tunjuk ajar step-by-step setiap minggu berserta dengan homework yang diberikan.

Kesimpulannya mmg sy akan rekemen kelas ini pada rakan2 sy yg lain sebabnya kelas ini sgt mudah utk dihadam dan yang paling pentinng anda tidak akan dibiarkan dlm kegelapan.

cuma apa yang saya geram dan menyesal, sy geram kenapa kelas mcm ni tak smpai pada sy dua tahun lepas 

Tuan Hafizie (Salesman Kereta Honda)
Marc Stevens ( Web Design Media )

Mula-mula ingat RUGI JOIN... tapi rupanya saya silap.. kelas nie yang paling TERBAIK saya attend...

mula-mula ingat rugi join sebab saya dah tahu 3/6 daripada kelas tersebut... saya nie merupakan adsense player dan bekas blogger ritanm.com

Tapi rupanya saya silap.. kelas nie yang paling terbaik saya attend.. dan sebenarnya apa yang saya tahu tak lah banyak.. saya hanya lebih tahu teknikal sahaja.. dari kelas nie lah baru saya tahu apa nak buat.. bagaimana nak buat... kelas ini mendidik saya sebenarnya.. buat langkah demi langkah... dan mendidik saya bersabar untuk membuat sesuatu

Kelas nie juga mengajar saya take an action.. fast action fast result... sebab selepas kelas mesti ada homework.. lepas tu kena monitor plak..belum pernah kelas lain buat macam nie tau..

Untuk newbie.. inilah kelas yang terbaik untuk anda semua nak mula berbisnes online.. sangat-sangat membantu...

Saya bagi 5 bintang untuk LBO ini...

Rita NM (Bekas Blogger & Adsense Player)



Pengalaman Saya Sehingga Menjual Produk Malaysia Ke Jepun !

lbo-testimoi-orang-jepun

Bila anda meletakkan Kedai Online (Website) anda di 1st Page Google, bukan sahaja anda boleh menjual kepada orang Malaysia,

tetapi juga ke LUAR NEGARA.

Adakah LBO Sesuai Untuk Anda?

Seperti biasa, tak semua ilmu sesuai untuk anda. Lain orang, lain background dan lain bisnes, lain keperluan.

LBO INI SESUAI UNTUK :

  • Totally zero & baru nak mula bisnes online dengan selamat & bermentor
  • Sudah mula bisnes tapi untung masih krik-krik
  • Pemilik bisnes atau founder produk yang nak letakkan produk/servis mereka di 1st Page Google
  • Mereka yang faham nak berjaya tu bukan dengan 1 malam. Perlukan usaha & keringat.

LBO INI TAK SESUAI UNTUK :

  • Yang nakkan "MAGIC BUTTON", sekali tekan terus dapat result.
  • Yang nak rank website dia masuk 1st page Google dalam 1 malam.
  • Yang nak buat duit cepat, dengan anggapan "Bisnes Ni Mudah Buat Duit" . Sorry, you're totally WRONG.
  • Yang sekadar nak tau je rahsia & ilmu, pastu MALAS  nak ambil tindakan. (nak puaskan nafsu curiosity)
100% Jaminan Pulangan Wang Dalam 3 Minggu

Jika dalam 3 minggu anda rasa program ini tidak sesuai & "tak masuk" dengan anda, hanya hantarkan emel kepada saya untuk minta full refund.



Jangan risau, saya akan refund 100% duit anda tanpa banyak tanya.



Ilmu & rakaman yang sudah dapat tu boleh disimpan.



Jadi anda tiada risiko sebenarnya untuk join ni :)

Ini Bonus Untuk Anda

Bonuses are super powerful and will add more value to your core offer. You can also use them to create urgency by offering a bonus for a limited time only.

Private & Premium Facebook Group

Anda akan dimasukkan dalam Facebook Group Eksklusif untuk pelajar yang belajar face-to-face.

Segala soalan & support akan diberikan di situ.

+

Office Hours = Personal Calling Time

Jika ada masalah, anda boleh terus call nombor personal saya untuk bertanya soalan dan berbincang. No barrier.

+

Free Bonus Masterplan Blueprint

Saya akan kongsikan rahsia bagaimana anda boleh "CONQUER" 1 niche tersebut dengan produk/servis anda. Step-by-step saya tunjuk pada anda.

Daftar sekarang!
Pilih mana  yang sesuai untuk anda.

Perjumpaan akan dibuat di area Gombak, KL.

Silver

(Group Coaching)

  • 1 kali perjumpaan &
    1 webinar online LIVE

  • Saya cek hasil kerja secara personal

  • LIFETIME Group Support

  • PERCUMA 1 Graphic Design Professional Untuk Website / Fanpage / Iklan

Serendah
rm750
shj


TERHAD
untuk 3 orang sahaja

Gold​

(Group Coaching)

  • 3 kali perjumpaan

  • Saya cek hasil kerja secara personal

  • LIFETIME Group Support

  • PERCUMA 3 Graphic Design Professional Untuk Website / Fanpage / Iklan

Serendah
rm990
shj


TERHAD
untuk 3 orang sahaja

Diamond

(PERSONAL Coaching)

  • 3 kali perjumpaan

  • Saya cek hasil kerja secara personal

  • LIFETIME Group Support

    • PERCUMA 3 Graphic Design Professional Untuk Website / Fanpage / Iklan

Serendah
rm1450
shj


TERHAD
untuk 2 orang sahaja

FAQ

Here are answers to some frequently asked questions:

Di manakah perjumpaan akan dibuat?

Bilakah perjumpaan akan dibuat?

Adakah Ini Group Coaching atau Personal Coaching?

Apa yang saya perlu ada untuk join ni?

Bagaimana Jaminan Pulangan Wang berfungsi?

Kenapa saya patut join kelas tuan?

Selepas tamat kelas, masih boleh tanya soalan? Masih boleh bantu saya? 

Adakah saya dapat rakaman Kelas Online Group Coaching 6 Minggu tuan bersama pelajar-pelajar tuan yang lepas?

P.S. : Begini, keputusan yang anda buat sekarang, inshaAllah akan memberi kesan & perbezaan sepanjang hidup.



Jika anda masih tidak buat apa-apa untuk capai impian anda, dalam masa 6 bulan dan 12 bulan dari sekarang, anda akan masih berada di tempat yang sama, membuat rutin yang sama setiap hari.



Mari saya pegang tangan anda, kita belajar bersama-sama rakan seperjuangan yang lain & capai impian anda.



Saya tak jamin anda akan berjaya dan berubah 100%. Ianya bergantung kepada usaha, disiplin & kegigihan anda. Cumanya, jika anda tak ambil tindakan sekarang, sama sahaja walaupun anda seorang yang gigih dan cekal.


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor