Siapa lagi nak buat untung 3-4 angka sebulan tanpa keluar duit iklan 1 sen pun,

dengan hanya meletakkan produk anda di FIRST PAGE GOOGLE?


Newbie & masih Zero? Jangan risau.
Belajar Semua Skill yang Diperlukan dalam
PAKEJ LENGKAP :

Kelas Online Group Coaching :
Leverage Bisnes Online
Selama 6 Minggu Bersama Saya.

leverage-bisnes-online
  • Baru nak mula bisnes online tapi tak tahu nak mula dari mana?
  • Nak mula bisnes tapi tak banyak atau takde modal?
  • Nak buat bisnes tapi SIBUK bekerja, belajar, surirumah jaga anak?
  • Dah mula bisnes tapi hasil ke laut?
  • Selalu gagal buat iklan berbayar & sekarang nak cuba letak website di page pertama Google tanpa keluar duit iklan 1 sen pun?
  • Terlalu spend banyak masa post iklan di FB Groups & IG hingga tiada masa dengan family?

<< Masalah ini selalu buat muka anda macam gambar ni ketika makan biskut cracker cap ping pong?

Hi, nama saya Al-Farabi Shariff. Pengetua Sekolah IM Hustler. 

Join Kelas Online Group Coaching Saya Selama 6 Minggu, dan HILANGKAN segala masalah di atas tu (inshaAllah!)

Ok, saya malas nak buat sales page panjang-panjang sebenarnya. Bukannya baca pun haha. So saya direct to the point k.

Kebanyakan info di page ini telah diberi di dalam emel. Jika anda tak baca emel atau ada terlupa info di emel, boleh refresh balik di sini :)

Apa yang anda akan belajar selama 6 minggu nanti?

Silibus Leverage Bisnes Online :

leverage-bisnes-online

Week 1 : Asas, Overview, Niche & Product Selection

– Wajib mula dengan kelas ini
– Di sini anda akan belajar ASAS BISNES yang ramai peniaga terlepas pandang & ambil enteng
– Brainwash & mempersediakan anda untuk membina bisnes, bukan hanya buat duit
- Blueprint A-Z, saya terangkan strategi dari awal hingga akhir setiap satu, agar anda dapat lihat overview keseluruhan dahulu sebelum mula kelas seterusnya
– Cara memilih niche, product & supplier yang sesuai dengan strategi ini (akan timbul masalah jika tersalah pilih)

Week 2 : Website & WordPress Mastery

– Anda akan belajar tentang Domain, Hosting, WordPress, Cpanel, Google Analytics, Webmaster
– Kelas Teknikal tetapi saya akan pilih yang penting & perlu sahaja
- Saya akan bagi panduan saya untuk buat website dengan cara paling simple tanpa perlu coding. Ia semudah membeli barang di Lazada.

Week 3 : Copywriting & Customer Avatar

– Anda akan belajar Copywriting/Ayat Iklan yang berkesan & proven
-Tak perlu jadi master copywriter, tak perlu mula dari kosong, guna sahaja formula rahsia & apply
– Cara membina copywriting yang menghasilkan sales page yang convert
– Customer avatar : Kenal pelanggan anda sedalam-dalamnya
- Tujuan Customer Avatar yang ramai orang tak tahu

Week 4 : SEO : Traffic Getting Mastery

– Anda akan belajar selok belok untuk meletakkan page anda di 1st page Google
- Pendedahan rahsia bagaimana anda boleh menembus 1st page Google di Malaysia walau saingan anda kuat
– anda sekarang sudah boleh menjadi SEO player

Week 5 : The Closer : Close That Sale!

– Anda akan belajar seni close sales yang halus mulus
– Saya akan kongsikan contoh skrip close sales saya yang berjaya convert 80% prospek kpd pembeli (biiznillah)
– Belajar psikologi manusia dalam membeli
- Penggunaan & pemilihan perkataan yang "trigger" emosi & "buying button"
– Cara follow up berseni

Week 6 : Automation & Advanced

– Di sinilah saya akan tunjuk secara full bagaimana nak automatekan segalanya
– Dan saya akan kongsikan rahsia bagaimana anda boleh go further and beyond dari apa yang anda belajar sekarang ini.

Anda ada 2 Pilihan Untuk Join Kelas Online Group Coaching LBO:

1. LIVE - Sesi Terbaru
2. Rakaman Sesi Lepas

1. Kelas Online LIVE LBO

1. Ialah kelas online secara LIVE & online yang bermula pada hujung bulan 10 tahun 2016 ini.

2. Terasa seperti join Online Group Coaching secara REAL, seminggu sekali.

3. Boleh tanya soalan anda sendiri & saya jawab secara LIVE.

4. Saya akan PUSH anda untuk buat homework setiap minggu.

5. Saya akan semak homework anda personally & semua pelajar, belajar sama2 secara LIVE.




2. Rakaman Kelas Online LBO

1. Ialah rakaman kelas online saya bersama pelajar batch pertama pada bulan 3 2016.

2. Walaupun rakaman, saya akan release 1 video setiap minggu.
Agar anda ada 7 hari untuk buat homework yang diberi dalam setiap video rakaman.

3. Boleh tanya soalan dalam group, dan juga belajar dari soalan yang ditanya pelajar batch lepas.

4. Saya akan monitor homework anda setiap minggu, tetapi mungkin "feel" berbeza dari yang dapat homework direct di kelas LIVE.




So, mana patut anda pilih?

Ok, personally saya sangat memilih pelajar.

Masa pelajar 1st batch tu memang saya tapis betul.

Saya buat soalan survey & tanya kaw2. Saya juga buka sikit je, asalnya nak ambil 10 orang pelajar.

Tapi last-last dalam 17 orang join sebab tak sampai hati pulak tengok kesungguhan mereka.

Saya cakap dengan mereka yang nak join tu,



Ini kriteria pelajar yang saya pilih :

1. Bukan OPPORTUNISTS – suka tengok shiny objects

2. Boleh Sabar & Cekal atas semua kesusahan yang melanda

3. Sanggup belajar & praktis diluar kelas – ada HOMEWORK.

4. Boleh follow semua kelas saya on-time.

5. Ada laptop – internet.

6. Ada masa – saya taknak orang yang terlalu sibk & buat banyak benda dalam 1 masa.





So kalau tanya saya,

Jika memang anda tak nak rasa "GAGAL" lagi setelah beli banyak panduan buat duit sebelum ni,

saya suggest anda join yang LIVE.


Ini bukan panduan buat duit yang anda pernah beli sebelum ini.


Ini Group COACHING.

Seorang COACH akan pastikan pelajarnya dibimbing dari awal hingga akhir course.


Bezanya, saya PUSH & PAKSA anda kaw2 seboleh saya.

Saya mungkin nampak lembut dalam mengajar, tapi dalam hati ada taman.. eh silap,

dalam hati memang tegas.


Namun saya faham, ada yang berminat nak join LIVE tapi takut tak boleh beri komitmen,

terlalu sibuk dengan kerja dan sangat susah luang masa. Sebab tu saya buka jualan rakaman.



Jika anda nak join yang LIVE, tapi kadang2 tak datang sebab sibuk, tak pe.

Saya ok je. Lagipun ada rakaman.

Janji tonton rakaman cepat-cepat, dan hantar homework sebelum kelas seterusnya.



Tapi kalau anda memang rasa TAK BOLEH bagi komitmen untuk CUBA hadir,

dan memang takleh hantar homework on time.

Boleh lah saya bagi keringanan, untuk ambil rakaman.



So, saya harap anda jelas ya?

Personally, saya memang REKOMEN LIVE.

Tak kisah bayar mahal sikit, janji dapat "EXTRA VALUE".

Tapi, jika perlu ambil keringanan, boleh lah ambil RAKAMAN ok?

- Semua pelajar batch lepas dan batch baru akan dapat akses kepada semua rakaman juga akhirnya.


Cuma dapat lambat sikit. Kasi batch kedua habis dulu 6 minggu.



Group Support ialah LIFETIME. Ini yang MAHAL sebenarnya.

Saya takkan biarkan anda terkapai-kapai lepas join.

Berapakah PELABURAN untuk join Kelas Online Group Coaching : Leverage Bisnes Online?

Guru saya berpesan, jangan bagi ilmu “mahal” secara “percuma”.

Confirm tak dihargai oleh “majoriti”.

Malah kadang-kadang, letak harga terlalu “murah” pun,

masih boleh kata/fikir “alahh.. RM XXX je pun..”

Ya ini berlaku depan mata saya k.

Saya datang dari keluarga guru.

Mak ayah saya guru yang dah pencen.

Kesemua adik beradik saya yang 9 orang, adalah guru.

Kecuali 3 orang termasuk saya.

Dan saya perasan, salah satu passion saya ialah mengajar.

Dan passion saya juga ialah Marketing.

So saya sangat enjoy “Mengajar Marketing”.

“KEPUASAN” bagi seorang guru bukanlah duit semata.

Tetapi, PUAS melihat pelajarnya berjaya  & kerja kerasnya mendapat hasil.

 

Oleh itu, lama juga saya fikir berapa harga nak letak.

Saya taknak “lacurkan” ilmu ini terlalu murah sehingga tidak dihargai.

Dan saya juga taknak terlalu mahal, agar ramai yang boleh dapat manfaat.

Saya just nak komitmen & kesungguhan anda sahaja sebenarnya.

Oleh itu saya harap anda bukanlah jenis orang yang tidak menghargai ilmu.

Dan berjanji akan buat sesunguhnya apa yang saya ajar nanti, boleh?

Rakaman

Batch pelajar awal tahun ni.


  • Rakaman kelas online pelajar batch pertama yang berlangsung pada March 2016
  • Walaupun rakaman, by default, saya akan release 1 video setiap minggu. Agar anda ada 7 hari untuk buat homework yang diberi.
  • Boleh tanya soalan dalam group & juga belajar dari soalan yang ditanya pelajar batch lepas
  • LIFETIME Group Support - Jika ada soalan selepas kelas boleh tanya.
  • Saya akan monitor homework anda setiap minggu jika anda ambil inisiatif & berusaha untuk hantar on time.
  • Feel berbeza dari yang dapat homework direct di kelas LIVE
  • Disiplin & Nekad kena kuat kerana saya tak PUSH anda untuk habiskan semua video. 
  • Akan dapat rakaman batch kedua selepas tamat 6 minggu

RM290
RM190 sahaja

Harga ini untuk 20 orang terawal sahaja

20
orang terawal sahaja

LIVE

Hadir secara LIVE & Online

RECOMMENDED

  • Kelas secara ONLINE & LIVE selama 6 minggu berturut-turut bermula 30 Oktober 2016
  • Boleh tonton balik rakaman jika tak dapat hadir
  • Anda sebagai pelajar Batch Kedua
  • Cadangan waktu kelas online/webinar : Ahad - 9.30 malam (1 sesi dalam 1jam-1jam 30minit)
  • Boleh tanya soalan anda sendiri & saya jawab secara LIVE
  • Terasa seperti join Online Group Coaching secara REAL : FEEL berbeza
  • Saya akan PUSH & COACH anda buat homework setiap minggu
  • Saya akan semak homework anda personally & betulkan mana salah
  • Akan dapat semua rakaman termasuk batch lepas
  • LIFETIME Group Support - Jika ada soalan selepas kelas boleh tanya.

RM390
RM340 sahaja

Harga ini untuk 30 orang terawal sahaja

30
orang terawal sahaja

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

Ramai Orang Confuse..
Pilihlah yang terbaik.

John Doe UI/UX Designer

"Nak Pilih Rakaman Ke LIVE?"

Kalau tanya saya,
Jika memang anda tak nak rasa "GAGAL" lagi setelah beli banyak panduan buat duit sebelum ni,

saya sangat rekomen anda join yang LIVE.

Jangan risau jika kadang-kadang tak dapat hadir, kerana selepas setiap sesi LIVE, akan ada rakaman.

Ini bukan panduan buat duit yang anda pernah beli sebelum ini.

Ini Group COACHING.
Seorang COACH akan pastikan pelajarnya dibimbing dari awal hingga akhir course.

Bezanya dengan rakaman, LIVE ni saya "PUSH & PAKSA" anda kaw2 seboleh saya, agar anda tak berlengah-lengah lagi.

Dengan harapan selepas 6 minggu, anda akan jadi seperti apa yang saya nak.

Tak kisah bayar mahal sedikit, yang penting "VALUE" extra yang anda bakal dapat.

Al-Farabi Shariff
- Pengetua Sekolah IM Hustler

leverage-bisnes-online

Apa KEMAHIRAN & VALUE
yang anda bakal dapat selepas 6 minggu?

  • Jadikan strategi ini sebagai "back up" plan anda, sambil menjual produk dengan cara utama anda sendiri sebelum ini.
  • Jika ekonomi kewangan anda merudum dan susah untuk buat iklan berbayar, anda masih boleh mendapatkan prospek & jualan tanpa perlu KELUAR DUIT IKLAN 1 SEN pun.
  • Fahami asas bisnes & Bermindset Usahawan, bukan lagi setakat peniaga online yang biasa
  • Semua pelajar sudah tau cara buat Website tanpa perlu pergi kelas ratusan ringgit. Malah juga boleh ambil upah untuk buat website
  • Sudah ada website(s) untuk promosikan pelbagai produk-produk anda, berdasarkan apa yang telah diajar
  • Ilmu mahal (SEO) - Meletakkan website anda di first page Google selepas tahu "rahsia loop hole" SEO di Malaysia.
  • Tahu nak nak pilih produk sesuai yang bermargin tinggi.
  • Sudah boleh manipulasi psikologi manusia dengan Skrip Close Sales 50-80% success rate
  • Sudah boleh buat sales page/copywriting untuk produk anda dengan marvellousss
  • Cara automatikkan semuanya dengan 80% - advanced 90%
  • Duplicate strategi ni banyak-banyak & double, triple income bulanan anda
  • Anda dapat LIFETIME Support melalui group. Segala update terbaru akan dikongsi secara PERCUMA

Rakaman

Batch pelajar awal tahun ni.


  • Rakaman kelas online pelajar batch pertama yang berlangsung pada March 2016
  • Walaupun rakaman, by default, saya akan release 1 video setiap minggu. Agar anda ada 7 hari untuk buat homework yang diberi.
  • Boleh tanya soalan dalam group & juga belajar dari soalan yang ditanya pelajar batch lepas
  • LIFETIME Group Support - Jika ada soalan selepas kelas boleh tanya.
  • Saya akan monitor homework anda setiap minggu jika anda ambil inisiatif & berusaha untuk hantar on time.
  • Feel berbeza dari yang dapat homework direct di kelas LIVE
  • Disiplin & Nekad kena kuat kerana saya tak PUSH anda untuk habiskan semua video. 
  • Akan dapat rakaman batch kedua selepas tamat 6 minggu

RM290
RM190 sahaja

Harga ini untuk 20 orang terawal sahaja

20
orang terawal sahaja

LIVE

Hadir secara LIVE & Online

RECOMMENDED

  • Kelas secara ONLINE & LIVE selama 6 minggu berturut-turut bermula 30 Oktober 2016
  • Boleh tonton balik rakaman jika tak dapat hadir
  • Anda sebagai pelajar Batch Kedua
  • Cadangan waktu kelas online/webinar : Ahad - 9.30 malam
  • Boleh tanya soalan anda sendiri & saya jawab secara LIVE
  • Terasa seperti join Online Group Coaching secara REAL : FEEL berbeza
  • Saya akan PUSH & COACH anda buat homework setiap minggu
  • Saya akan semak homework anda personally & betulkan mana salah
  • Akan dapat semua rakaman termasuk batch lepas
  • LIFETIME Group Support - Jika ada soalan selepas kelas boleh tanya.

RM390
RM340 sahaja

Harga ini untuk 30 orang terawal sahaja

30
orang terawal sahaja

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

100% Jaminan Pulangan Wang Dalam 3 Minggu

Jika dalam 3 minggu anda rasa program ini tidak sesuai & "tak masuk" dengan anda, hanya hantarkan emel kepada saya untuk minta full refund.

Jangan risau, saya akan refund 100% duit anda tanpa banyak tanya.

Ilmu & rakaman yang sudah dapat tu boleh disimpan.

Jadi anda tiada risiko sebenarnya untuk join ni :)







Soalan Yang Kerap Ditanya
(FAQ)

Bila kelas LIVE akan bermula & pukul berapa?

Selepas join ni, berapakah MODAL & perbelanjaan yang saya perlu keluarkan pula?

Jika join LIVE, jika tak dapat hadir, boleh tengok rakaman?

Saya sudah ada produk sendiri, tau serba sikit SEO, dah lama bisnes, sesuai ke join ni?

Kalau ada soalan nak tanya, boleh tanya ke?

Saya masih BARU lagi / Newbie / tak pernah meniaga pun sebelum ni / pernah meniaga online tapi tak laku. Sesuai ke untuk saya?

Jika saya rasa kelas ni tak sesuai untuk saya, bolehkah saya minta REFUND?

Saya sangat SIBUK / takleh STAY UP MALAM / Kerja Shift, susah nak join jika Ahad malam dll, sesuai ke join LIVE? Ke ambil pakej RAKAMAN je?

Apa yang saya perlu ada untuk join ni?

Kita kena buat website kan. Jadi bagaimana prospek nak membeli? Adakah guna sistem eCommerce seperti Lazada?

Saya sangat SIBUK lah. Saya ada INI, ITU. Takut tak boleh commit.

Adakah saya kena ada produk dulu untuk join ni?

Nanti kita target pembeli dari Malaysia ke luar Malaysia sekali?


P.S.:: Begini, keputusan yang anda buat sekarang, inshaAllah akan memberi kesan & perbezaan sepanjang hidup.

Jika anda masih tidak buat apa-apa untuk capai impian anda, dalam masa 6 bulan dan 12 bulan dari sekarang, anda akan masih berada di tempat yang sama, membuat rutin yang sama setiap hari.

Mari saya pegang tangan anda, kita belajar bersama-sama rakan seperjuangan yang lain & capai impian anda.

Saya tak jamin anda akan berjaya dan berubah 100%. Ianya bergantung kepada usaha, disiplin & kegigihan anda. Cumanya, jika anda tak ambil tindakan sekarang, sama sahaja walaupun anda seorang yang gigih dan cekal.


Buat keputusan anda yang terbaik,
dan...
JUMPA ANDA DALAM KELAS NANTI! :)


Ada Soalan Nak Tanya?

PM je saya personally di Facebook.
Tiada protocol alright. Heart-to-heart gitu.

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor