Terima Kasih kerana dapatkan
Ebook Case Study saya tu!

Saya akan approve jualan secepat mungkin alright!


Sementara menunggu,
jom luangkan 2 MINIT
untuk baca TAWARAN saya di bawah?

_

EXCLUSIVE OFFER

(tawaran promosi hanya diberikan di page ini sahaja)


"Blueprint : Bagaimana Saya Leverage Bisnes Online 80%
&
Jana 3-4 Angka Sebulan"

webinar-lbo

Gunakan Kupon Diskaun : OFFRM30

Telah ditonton lebih 3530 kali
oleh

lebih 387 orang.

Blueprint : Bagaimana Saya Leverage Bisnes Online 80% & Jana 3-4 Angka Sebulan

Ini ialah video rakaman webinar yang saya pernah buat sebelum ni. Dalam Webinar (kelas online) ni, saya kongsikan RAHSIA yang saya tak pernah cerita pada sesiapa pun sebelum ni.

Iaitu satu BLUEPRINT dimana saya automatikkan 80% bisnes online saya  & hanya luangkan masa untuk buat kerja berbaki 20% sehari.

Begini, saya mula bisnes ketika saya sedang belajar di sebuah IPTA, mengambil “Degree in Mechatronics Engineering”. Bukan nak bangga atau apa, kos ni dikatakan diantara kos yang paling susah jugaklah di Uni saya tu. Tu lah ngada-ngada nak ambil sangat, kan dah kena haha.

Saya juga kahwin awal, masa umur 22 tahun. Ketika tu awal 3rd year di IPTA.
Saya juga mengajar tusyen dan aktif dalam aktiviti-aktiviti NGO.

Sooo, sebenarnya nak katakan saya seorang yang sangat sibuk.
Seorang pelajar-suami-ayah-guru tusyen-peniaga-aktivis.

Dan yang paling menyibukkan saya ialah kos engineering yang makin susah, sibuk dengan assignment, quiz, projects dan exams yang memeritkan.

Jadi, otak saya ligat memikirkan cara bagaimana dalam kesibukan ini, saya mampu berniaga online tanpa mengambil terlalu banyak masa saya. Sebab banyak komitmen kot. Nak bagi nafkah pada keluarga lagi.

Jika nak promote produk di Facebook group, nak buat Facebook Ads dan close sales, sangat mengambil masa yang lama.

Dahlah weekend, nak kena balik kampung, rumah mertua lagi. Masa berkualiti bersama isteri lagi. Nanti tak spend masa majuk pulak bini tu huhu.

Oleh sebab itulah selepas beberapa kali percubaan & kegagalan, akhirnya saya “terjumpa” cara untuk masih buat 3-4 angka dengan membuatkannya “automatik” sebanyak 80%. Pendek kata, saya “LEVERAGE” bisnes online saya tu.

Saya hanya ambil masa kurang 10 minit untuk close sales & uruskan order. Masa yang selebihnya saya guna untuk buat bisnes saya secara aktif (seperti buat iklan berbayar), masa untuk belajar, dan untuk family.

Mudah, jimat masa, dan boleh fokus bisnes lain.


Apa yang Anda Akan Belajar
Dalam Webinar Ini?

– Blueprint lengkap Strategi saya buat 3-4 angka sebulan dengan automatikkan 80% kerja

– Shortcut & Free tools yang membantu bisnes online anda secara long-term.

– Seni Close Sale Santai yang buat prospek anda tak sabar nak beli

– Seni ayat copywriting yang membuatkan orang tak sabar nak contact anda

– Seni untuk menampakkan anda sebagai penjual yang serius & professional

(Orang beli kerana TRUST, tanpa TRUST, produk anda hebat mana pun, orang tak nak bank in pada anda)

– Cara buat kedai online anda sendiri dengan cara paling SIMPLE dan KOS RENDAH.

– Bagaimana nak leverage kerja dan bisnes online anda menjadi 50% ke 80% automatic… (KERANA ANDA KURANG MASA ATAU AGAR ANDA ANDA LEBIH MASA)

– Bisnes flow yang perlu anda kuasai, saya rungkaikan satu-per-satu.


Apa Kata Mereka Yang Hadiri
& Tonton Webinar Ini?

testimoni-webinar-lbo-payed

Gunakan Kupon Diskaun : OFFRM30

Telah ditonton lebih 3530 kali
oleh

lebih 387 orang.


Adakah Rakaman Webinar Ni
Sesuai Untuk Saya?


  • Ya, ia sesuai untuk orang yang baru nak mula dari kosong.
  • Ya, ia sesuai untuk mereka yang nak "beli masa lapang" dengan automatikkan jualan 80%.
  • Ya, ia sesuai untuk mereka yang nak belajar seni close sale & ayat copywriting yang saya belajar beratus ringgit, tetapi saya kongsikan kepada anda begitu sahaja :)​
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang suka duit mudah 4D (duduk diam dapat duit)
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang lepas tonton, simpan, buat pekasam dan tak take action.​
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang dah stabil buat 5-6 angka sebulan.​

Berapakah Pelaburan Untuk
Anda Belajar Ilmu Eksklusif Ini?

Dengan modal duit ribuan ringgit saya laburkan untuk belajar ilmu-ilmu mahal ni,

dengan modal masa yang saya luangkan walau dulu saya seorang student-final-year-yang-kahwin-awal yang super-sibuk,

dengan pengalaman jatuh-bangkit berkali-kali, untuk faham cara aplikasi ilmu selepas pergi banyak seminar & beli banyak panduan,

tak patut saya cas ilmu RM959+. (sebab masih murah!)

Tetapi, tidak.. tidak...

RM959​

Anda hanya perlu laburkan
serendah RM100 sahaja
(jimat RM859+)
untuk penat lelah saya.

TAPI!

Khassss untuk anda yang jumpa PAGE ini,

saya berikan anda KUPON DISKAUN bernilai RM30 lagi!

Gunakan Kupon Diskaun : OFFRM30

Telah ditonton lebih 3530 kali
oleh

lebih 387 orang.

dan anda hanya perlu buat pelaburan
serendah RM70 sahaja
untuk ilmu eksklusif ini.
(JIMAT RM889!)

Harga yang sangat tak masuk akal, untuk ilmu mahal yang sarat.


Gunakan Kupon Diskaun : OFFRM30

Telah ditonton lebih 3530 kali
oleh

lebih 387 orang.



Apa yang saya bakal berlaku selepas saya buat pembelian?


Selepas anda hantar borang belian, kami akan cek & sahkan pembelian.

Setelah pembelian disahkan, anda akan dapat 1 emel dimana anda perlu isikan nama & emel yang sama untuk terus dapat akses ke rakaman tersebut. :)


Al-Farabi Shariff Usahawan Internet Sepenuh Masa

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kepakaran beliau ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Beliau sangat benci pada orang yang suka tayang “duit kipas” dan kereta mewah, skim cepat kaya dan juga orang yang berniaga tanpa kuasai ilmu pemasaran.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.


Gunakan Kupon Diskaun : OFFRM30

Telah ditonton lebih 3530 kali
oleh

lebih 387 orang.


100% Jaminan Pulangan Wang


Anda ada 30 hari jaminan pulangan wang. Saya faham anda sangat value duit anda. 

Just in any case selepas pembelian ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.

Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor