Bagaimana Nak Buat
Agar Customer Beli Berkali-Kali
Dari Kita?


Ini Dia RAHSIA Bagaimana Nak 
"PERAH DUIT CUSTOMER"
dengan
Sales Funnel.


Disclaimer: Sales figures and campaign results listed above or in my marketing material are not typical and are the result of years of training, experimenting and learning from mistakes. These figures and results are used specifically as examples. Your results will vary depending on a wide variety of variables and factors.

Teknik "Perah Duit" Customer
Dengan Sales Funnel

Copy Paste 7 Contoh Sales Funnel
Yang Terbukti Bawa Sales 6-7 Angka Setahun.

"Memang RUGI kalau tak susun Sales Funnel dengan betul dari sekarang...
...siapa yang MENGUASAI SALES FUNNEL ni,
memang senang2 je convince customer untuk
SERAH DUIT
kat kita :) (inshaAllah)"
- Puan Syahida

Lebih 218+ orang telah dapatkan Panduan VIDEO ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 218 orang dapatkan Panduan Video Sales Funnel ini.


Apa yang anda akan belajar melalui
Teknik "Perah Duit" Customer
Dengan Sales Funnel?


  • Apa Itu Sales Funnel & Bagaimana Ia Membantu Menggandakan Sales
  • 7 Contoh Idea Sales Funnel Niche Popular
  • Idea & Cara Menyusun Harga Untuk Setiap Produk/Servis
  • Cara "TAPIS" pembeli yang MAMPU BAYAR lebih 3x ganda
  • Cara meminta secara "HALUS" untuk customer membeli lagi?


TPDC - Video 1

Asas & Fundamental Sales Funnel


TPDC - Video 2

Product Centric VS Customer Centric


TPDC - Video 3

Ini "KERUGIAN" Yang Ramai Peniaga Terlepas Pandang


TPDC - Video 4

7 Contoh Sales Funnel Untuk Anda Copy Paste + Bonus Surprise!


Panduan ini sesuai untuk PENIAGA yang...

  • ...sedang buntu & nak cari idea untuk naikkan SALES

  • ... masih tak tau yang Sales Funnel terbukti membantu gandakan SALES

  • ... nak jadikan bisnes lebih bersistem & teratur

  • ... masih menjual 1 produk sahaja pada seorang customer
    (Touch N Go customer)

  • Panduan ini tidak sesuai untuk orang yang dah stabil income 5-6 angka sebulan yang sudah punyai Sales Funnel.


Apa Kata Mereka Yang Telah
Dapatkan Panduan Sales Funnel Ni?


"Sekarang, SOP close sales dan upsell saya lebih konsisten
dan saya berjaya cipta flow funnel yang KONSISTEN.."
- Tuan Azriel

"(SEBELUM) Saya rasa agak susah untuk berbisnes,
... (SELEPAS) Memang ternyata bahawa bisnes mudah sebenarnya"
- Tuan Syafiq

"Video sangat padat dan jelas. Senang faham."
- Tuan Hafiz

"Penglihatan saya (tentang Sales Funnel)
lebih terang dan jelas
terhadap strategi mana yang patut saya ambil
untuk membina perniagaan online"

- Tuan Hadee

Your content here...

Review TPDC oleh Tuan Muhaimin Sakirin, Kota Bharu.

Review TPDC oleh Tuan Unding, Tawau.

Column 1

Review TPDC oleh Puan Husna, Jerteh.

Column 2

Lebih 218+ orang telah dapatkan Panduan VIDEO ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 218 orang dapatkan Panduan Video Sales Funnel ini.

Berapakah Yang Perlu Saya Laburkan Untuk Belajar Ilmu Eksklusif Ini?

Dengan modal duit yang banyak saya laburkan untuk belajar ilmu-ilmu mahal ni,

dengan modal masa yang saya luangkan walau dulu saya seorang student-final-year-yang-kahwin-awal yang super-sibuk,

dengan pengalaman jatuh-bangkit berkali-kali, untuk faham cara aplikasi ilmu selepas pergi banyak seminar & beli banyak panduan,

tak patut saya cas ilmu ni sehingga RM100+.
(sebab masih murah!)

Tetapi, tidak tidak...

RM100+​

Anda hanya perlu laburkan RM70 sahaja (jimat RM30+)
untuk penat lelah saya.

TAPI!

Khassss untuk anda yang jumpa PAGE ini,

saya berikan anda DISKAUN bernilai sehingga RM23 lagi!

dan anda hanya perlu buat pelaburan 
serendah rm47 sahaja
 untuk ilmu eksklusif ini.
(JIMAT RM50+!)

Harga yang sangat tak masuk akal, untuk ilmu mahal yang sarat.
Klik BUTANG OREN di bawah untuk dapatkan segera.

Lebih 218+ orang telah dapatkan Panduan VIDEO ini.

jualan-ebook-case-study-al-farabi-shariff

Sudah lebih 218 orang dapatkan Panduan Video Sales Funnel ini.

Al-Farabi Shariff Usahawan Internet Sepenuh Masa

Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana beliau membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Beliau juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kepakaran beliau ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Beliau terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong.

Beliau sangat benci pada orang yang suka tayang “duit kipas” dan kereta mewah, skim cepat kaya dan juga orang yang berniaga tanpa kuasai ilmu pemasaran.

Servis dan perkongsian beliau bukan untuk mereka yang sudah pakar dan sudah stabil buat duit 4-5 angka sebulan, tapi untuk mereka yang teringin nak ada tambahan pendapatan sampingan dan mahu mula berniaga online.

100% Jaminan Pulangan Wang


Anda ada 7 hari jaminan pulangan wang. Saya faham anda sangat value duit anda. 

Just in any case selepas pembelian Panduan Video ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.

Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)


Apa yang bakal berlaku
selepas saya buat pembelian?


Selepas anda hantar borang belian, kami akan cek & sahkan pembelian.
(Melainkan anda membayar menggunakan sistem FPX/Billplz, anda akan dapat instant approval)

Setelah pembelian disahkan, anda akan dapat 1 emel dimana anda perlu isikan nama & emel yang sama untuk terus dapat akses ke rakaman tersebut. :)

All the best ! :)​

Jumpa anda di dalam Panduan Teknik Perah Duit Customer ini !

farabi-display-picture-rounded

- Al-Farabi Shariff

Disclaimer: Sales figures and campaign results listed above or in my marketing material are not typical and are the result of years of training, experimenting and learning from mistakes. These figures and results are used specifically as examples. Your results will vary depending on a wide variety of variables and factors.

Copyright 2018 - alfarabishariff.com.

WordPress Security