Webinar Eksklusif Percuma
Leverage Bisnes Online

Segala "RAHSIA" didedahkan.

Kini, anda juga boleh buat 3-4 angka sebulan,
TANPA MODAL,
dalam keadaan SIBUK (bekerja/belajar/surirumah),
dengan meletakkan produk/servis anda di

"First Page Google"

Terima kasih atas webinar FREE tuan Al-Farabi Shariff. Gila, ilmu power mcm ni main share free2 dgn stranger (y) (y)

Zamir Yusof

Tak sangka boleh buat sale tanpa guna iklan berbayar seperti FB Ads

Hasliza

Saya dapat ilmu baru tentang powerful of keyword, saya seronok dengar tentang buat sales page, sebab saya lebih mudah percaya pada google berbanding media sosial yang lain. sebab saya nak kan bukti dan keberkesanan produk yang saya beli.

Nur Hidayah
leverage-bisnes-online

Jangan salah faham. Segala ilmu yang diajar dalam Webinar 2 jam di atas, sudah cukup memadai untuk anda buat & praktis terus selepas tamat Webinar. Perlukan bantuan tambahan dan ada soalan? Just tanya dalam Group Al-Farabi Shariff's Inner Circle.

Tetapi, buat mereka yang dah "fed up" & serik beli panduan buat duit, pergi seminar sana sini tapi tak dapat hasil - kerana tiada bimbingan penuh & "personal touch" dari guru - dan dah tak nak buang masa & duit buat benda merapu - saya sangat rekomenkan anda join Kelas Online Group Coaching saya.

Ini ialah Group Coaching.

Seorang COACH akan pastikan tangan pelajarnya "DIPEGANG & DIBIMBING" dari awal hingga akhir course.

Ya, saya akan "Paksa & Push" anda untuk "buat terus" & "berjaya CEPAT".

Al-Farabi Shariff

In case jika anda terlepas tawaran sebelum ni, dan berminat dengan tawaran Ebook Case Study ni, boleh dapatkan info di sini :
(Update Percuma Lifetime)

Ebook Case Study Step-By-Step

"Bagaimana Saya Buat
RM1085 Yang Pertama
Dalam 8 Hari Tanpa Modal"

cover-case-study-rm1085
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor