Sambungan Review Pakej 2 : Teknik Affiliate Warriorplus Cikgu Hafis

Terima Kasih. Video Tutorial Eksklusif Rahsia Beli Domain Semurah RM3+ itu telah dihantar di emel anda.
(dan juga Free Ebook)

Cek di inbox atau di bahagian SPAM dalam masa 5 minit.

 

Whitelist email saya (add emel saya sebagai contact anda)
agar bonus+tips tambahan selepas ini mudah masuk dalam inbox anda.

p/s – Mohon cek emel anda paling lewat dalam 24 jam, sebab ada bonus surprise yang terhad. 🙂


CEK EMEL

Tak sampai 7 minit pun untuk habis baca review ni,

rugi tak baca,

sebab ada BONUS bernilai ratusan ringgit di BAHAGIAN BAWAH PAGE ni. 🙂

Sementara menunggu emel saya,

seperti yang dijanjikan, dibawah ini ialah full-review saya tentang keseluruhan Pakej 1 + Pakej 2
(Teknik Affiliate Warriorplus oleh Cikgu Hafis)


pakej advanced

usd1

Testimoni Fresh – 11 November 2015 yang lalu.

2. Pakej 2 : Teknik Advance Affiliate Marketing + FB Ads (Advance – Upsell)


usd2

 

Jika anda ambil Pakej Upsell ini, anda akan dapat tambahan sebuah rakaman Group Coaching Online dimana Cikgu Hafis akan ajar strategi beliau menggunakan Teknik Advanced untuk promosi Affiliate Warriorplus dan dapat 4-5 angka sebulan.

Saya sendiri hadir dan dengar secara LIVE pada malam tersebut.

 

Basically anda akan dapat :

  1. Rakaman Webinar : Strategi Advanced Warriorplus Guna FB Ads
  2. 3 Bonus Tambahan (Bisnes JVzoo + FB Group Suppport)

 

Seperti yang saya katakan, style Cikgu Hafis ialah bagaikan seorang cikgu yang mengajar anak muridnya yang tak tau apa-apa. Dari kosong.

Walaupun anda seorang yang masih baru (newbie) dalam dunia buat duit online, ataupun masih kurang mahir guna Facebook Ads (medium pengiklanan di Facebook), inshaAllah anda boleh follow step-by-step apa yang diajar nanti.

Jika anda apa-apa soalan, jangan risau, anda boleh terus tanya di FB Group Support dan Cikgu Hafis dan pelajar-pelajar yang lain boleh bantu anda. Jika anda ambil Pakej 1 sahaja, anda tidak boleh masuk FB Group Support ini.

 

REVIEW PENUH TENTANG PAKEJ 2 :

Rakaman Webinar : Strategi Advanced Warriorplus Guna FB Ads

 

Rakaman Video Webinar ini panjangnya 1 jam 52 minit. Padat dengan ilmu buat duit lumayan dalam USD secara Set Up & Forget. Ya, anda pasang FB Ads mengikut setting yang diberi oleh Cikgu Hafis, dan biarkan ia berjalan secara autopilot. Anda boleh sambung kerja anda, sambil monitor sekali sekala.

 

Apa yang anda akan belajar?

Anda akan belajar 3 Strategi Advanced :
(perlu ada Facebook Fanpage)

 

1.Promote Direct Link

Cepat dan mudah kerja. Tak perlu website dan beli domain+hosting.

Hanya guna Facebook Ads dan gunakan link tersebut. Cara ini sama sahaja dengan teknik yang diajar di Pakej 1, cuma kali ini gunakan pengiklanan berbayar iaitu FB Ads.

Namun, kali ni anda akan belajar URL Tracking, bermaksud, anda boleh ketahui orang yang klik link affiliate anda tu, datang dari mana. Adakah dari link yang anda promote di FB Group, di Wall FB, di Whatsapp, di Website, di FB Ads Cara 1, FB Ads Cara 2, dan mana-mana.

Pentingnya buat URL Tracking adalah untuk kenalpasti cara mana lebih berbaloi dan ramai orang beli. Jika sudah tahu, anda akan fokus untuk guna cara ini sahaja.

 

2.Guna Website + Plugin Rahsia (Facebook Ads)

Cara ini lebih professional, namun anda perlu beli domain dan hosting jika anda masih tiada lagi. Cikgu Hafis tak ajar bagaimana nak beli domain dan hosting, namun jangan risau, di bawah sekali saya ada sediakan bonus khas (Tutorial Cara Tersimple Beli Domain & Hosting – ada di bahagian bawah page ini).

Anda akan diajar teknik professional untuk buat URL Cloaking, dimana anda boleh sembunyikan link affiliate yang panjang dan serabut tu menjadi ringkas, kemas dan nampak professional.

Selain itu cara ini juga membolehkan anda gantikan link yang anda promosikan itu dengan link affiliate lain.

Katakanlah, anda promote produk A menggunakan FB Ads. Tiba-tiba, produk itu sudah tutup jualan, atau pemilik produk block anda (atas sebab-sebab tertentu), anda boleh gantikan link affiliate produk A dengan produk B (yang seakan sama).

Cara ini lebih kepada mempromosikan pada “Cold Market” pada TARGET AUDIENCE rahsia yang Cikgu Hafis bakal bongkarkan. Ianya lubuk emas untuk anda promosikan produk Warriorplus.

 

3.Strategi 2 In 1 : Facebook Ads + Emel Marketing

Cara ini lebih advanced dan favourite Cikgu Hafis, bukan sahaja anda perlu domain dan hosting (rujuk bonus saya di bawah page ini jika anda tak tahu cara beli), anda juga perlukan Autoresponder.

Autoresponder ialah platform dimana anda boleh kumpul data pelanggan dalam bentuk email. Anda boleh bina hubungan dengan pelanggan yang berminat, follow up mereka sampai beli, dan promote produk lain jika mereka dah beli atau belum beli.

Ini akan memaksimumkan untung anda dari seorang pelanggan.

Dalam cara ini Cikgu Hafis tak tunjuk sangat cara guna Autoresponder, namun jangan risau, saya ada bonus dibawah dimana saya ajar anda untuk guna Autoresponder yang Cikgu Hafis gunakan. (Autoresponder bantu Cikgu Hafis dan saya jana 4-5 angka sebulan, kenapa anda tidak gunakan juga? 🙂 )

Biasanya, jika guna Autoresponder (Email Marketing), kita kena sediakan Free Bonus untuk dapatkan emel mereka, namun kali ni Cikgu Hafis tunjuk cara OSEM untuk kumpul emel mereka TANPA beri mereka FREE GIFT.

Sangat jimat masa dan setel masalah kita untuk mencari apa Free Ebook/Video nak bagi.

Selain itu, anda juga diajar untuk pasang Conversion Pixel Tracking untuk lihat adakah FB Ads yang anda buat itu betul-betul berbaloi dan convert.


Marketing_Stats_Infographic_2014_061

Ringkasan Apa Yang Diajar Dalam Teknik Affiliate Warriorplus Advanced :


usd3

Cikgu Hafis akan ajar 3 Strategi Advanced Menggunakan FB ADS iaitu :

 

  1. Promote Direct Link
  2. Guna Website + Plugin Rahsia (Facebook Ads)
  3. Strategi 2 In 1 : Facebook Ads + Emel Marketing

 

 

Dalam tiga-tiga teknik ni, Teknik Advanced Affiliate Warriorplus oleh Cikgu Hafis juga :

  1. Newbie Friendly – Cikgu Hafis ajar dengan jelas step-by-step.
  2. Ajar FB ADS – Power Editor (PE) terus : Orang selalu rasa buat Facebook Ads guna Power Editor ialah sesuatu yang susah dan kompleks,  tapi Cikgu Hafis ajar macam basic sahaja. Mudah faham.
  3. Diajar untuk schedule waktu terbaik – yang sama rata 1 dunia. Tak perlu nak bazir masa “pause” dan “start” iklan balik.
  4. Targeted Audience Rahsia – Diajar target negara rahsia dimana sinilah lubuk buat duit untuk jual produk Warriorplus.
  5. Copywriting Power : Real Case Study – Cara tulis ayat iklan khas utk international market, bagaimana ayat iklan menapis targeted audience dan menarik minat mereka membaca.
  6. URL Cloaking yang nampak professional dan paling penting FREE.
  7. URL Tracking & Conversion Pixel untuk tahu cara iklan mana yang lebih menguntungkan.
  8. Cara kumpul emel dan bina list tanpa bagi freemium/free gift seperti Ebook.

Beberapa Kekurangan Produk Ini



Tiada produk yang perfect, mesti ada kelebihan dan kekurangan.

Kerana saya memberi Review atas pengalaman sendiri, adalah baiknya saya nyatakan beberapa kekurangan yang saya perasan sepanjang menonton Video ini :

 

1. Akan terdengar bunyi kipas jika Cikgu diam, berhenti bercakap.

Namun, jika Cikgu bercakap, suara Cikgu jelas dan tak dengar sangat bunyi kipas. Rasanya bukan masalah besar, selagi kita dapat “Value Penting” dari isinya.

 

2. Untuk dapat komisen, anda perlu buat akaun PayPal.

Ini ialah standard procedure. Tapi jangan risau, Cikgu Hafis akan ajar A to Z percuma sahaja untuk buat akaun PayPal.

 

3. Semua teknik diajar dalam bentuk video dan bukan pdf.

Berita kurang baik jika internet anda slow atau guna data internet. Tapi no pain no gain, kena usahakan untuk download dan tonton juga.

Lagipun, tonton video lebih faham dari baca ebook panjang berjela.

 

4. Dalam Strategi Kedua dan Ketiga, anda perlu ada website (domain & hosting).

Jika anda tak ada website dan tak tahu cara beli domain dan hosting, Cikgu Hafis tak cover. Mana sempat, sebab banyak perlu diajar.

Tapi jangan risau saya ada sediakan video tutorial ringkas “Cara Buat Website Tersimple” sebagai bonus. (Info di bahagian bawah page ini).

 

5. Dalam Strategi Ketiga, anda perlu buat satu minisite untuk kumpul email, dan Cikgu Hafis kata anda perlu dapatkan sendiri tools untuk buat minisite cara mudah ini.

Harga tool ini dalam RM200 ke RM290. Jangan risau, dalam bonus saya, bukan sahaja saya berikan anda tools untuk buat minisite ini secara PERCUMA (tak perlu bayar RM200+), tapi saya siap bagi video tutorial cara guna tools itu untuk buat minisite.

 

6. Dalam Strategi Ketiga, anda perlukan Autoresponder.

Autoresponder adalah untuk membina senarai email, dan membuat schedule email, untuk membina hubungan, follow up untuk beli produk, dan promote produk lain di masa kan dantang.

Cikgu Hafis tak ajar sebab topik ini sangat besar, namun jangan risau, saya juga ada video tutorial khas untuk guna autoresponder yang sama seperti Cikgu Hafis gunakan. Malah diajar bagaimana nak integrate Autoresponder dan Minisite untuk kumpul emel.

 

Namun, secara OVERALL kekurangan ini tidak dapat menafikan nilai dan ilmu yang berharga yang anda bakal belajar.

 

Oleh sebab itulah, saya juga bertungkus-lumus untuk hasilkan bonus-bonus saya sendiri, untuk melengkapkan ilmu yang Cikgu Hafis perturunkan.

 

 

Bonus-bonus PERCUMA di bawah ini ialah PENGHARGAAN dari saya kepada anda,

kerana sanggup membuat pelaburan mendapatkan ilmu bermanfaat yang dapat hasilkan gandaan untung berlipat kali ganda.

(jika hanya anda amalkan!)

Bonus – Bonus Yang Saya Tawarkan Khas Untuk Anda

Selepas membaca review dari saya, jika anda rasa value produk ini berbaloi dengan harganya, anda boleh dapatkan bonus-bonus yang melengkapkan apa yang tidak lengkap dalam Teknik Affiliate Warriorplus Cikgu Hafis.

 

Ya, selepas saya kaji, anda perlukan bonus-bonus dari saya ini untuk betul-betul buat teknik advanced yang diajar.

InshaAllah, tak mustahil anda boleh capai 4-5 angka sebulan jika betul-betul ikut panduan yang diajar.


bonus cara tersimple buat website

Cara Tersimple Buat Website

 

Ramai orang rasa buat website ni macam nak belajar Quantum Physics. Tapi sebenarnya mudah jer, macam nak daftar akaun Facebook sahaja. (cuma perlu buat bayaran sikitlah)

Video tutorial ringkas tapi padat ini akan ajar anda bagaimana untuk membeli domain dan hosting dari awal sampai akhir. Dan cadangan membeli website pertama anda serendah RM100 setahun. (malah ada cara lebih murah namun website masih tiptop)

Seminar untuk buat website RATUSAN RINGGIT.

Malah ada juga orang jual video macam ini dengan PULUHAN RINGGIT.

Tapi saya beri anda PERCUMA sahaja, jika anda dapatkan Teknik Affiliate Warriorplus Cikgu Hafis dengan link saya.


bonus beli domain semurah rm3

Rahsia Beli Domain Semurah RM3 Setahun & Cara Transfer Domain Ke Hosting Provider Yang Lain

 

Free gift yang anda dapat sebelum ni hanya Video Part 1, dimana saya dedahkan rahsia otai-otai beli domain semurah RM3+. Sesuai untuk anda yang baru nak mula, anda boleh dapat domain RM3+.

Anda beli Hosting (diajar dalam Bonus 1), namun anda perlu tahu cara transfer domain RM3+ tu ke Hosting lain.

Ianya nampak sahaja teknikal, tapi jika anda tonton video ni, inshaAllah mudah jer. 🙂

Ingat, Domain & Hosting adalah WAJIB jika anda nak betul-betul ikut cara Cikgu Hafis jana income USD lumayan setiap bulan.


profitbuilder

Tools Berharga RM200+ Untuk Buat Minisite

 

Anda boleh lihat sendiri harganya DI SINI.

Seperti yang saya katakan di atas, ada perlukan minisite untuk buat buat Strategi Ketiga, strategi favourite Cikgu Hafis. Cikgu Hafis bukan sahaja guna Tools ini untuk buat minisite, malah untuk buat sales page juga.

Tools ini memang sangat berguna dan bermanfaat.

Bukan sahaja saya beri Tools berharga RM200+ ini PERCUMA, malah saya ajar anda step-by-step cara nak pasang dan guna tools ini, lihat BONUS 4 di bawah.


bonus tutorial profitbuilder

Video Tutorial Cara Tersimple Untuk Pasang & Guna Profitbuilder (Tools untuk buat minisite)

 

Tak guna juga jika anda dapat Tools ini tapi tak tau guna. Anda boleh juga dapatkan tutorial dalam bahasa inggeris di luar sana, namun saya ringkaskan agar anda ambil yang penting sahaja.

Ini penting, agar anda lebih jimat masa dan terus praktikkan cara Cikgu Hafis.

Money loves speed guys. 🙂

 


Getresponse

Cara Guna Autoresponder GetResponse Cara Smart & Pro

 

Autoresponder ialah platform yang membolehkan anda mengumpul database email (aset), follow up mereka untuk membeli, dan promosikan produk lain untuk mereka beli pada masa akan datang. (banyak lagi fungsinya)

Strategi Ketiga memerlukan Autoresponder berkualiti seperti Get Response dan Aweber.

Cikgu Hafis dan saya sendiri menggunakan Get Response.

Jika anda serius nak dapatkan Teknik Affiliate Warriorplus Cikgu Hafis dan nak buat Strategi Ketiga kaw kaw, anda perlukan sebuah Autoresponder berkualiti.

Jadi, saya akan kongsikan anda video tutorial yang dirakam saya sendiri, bagaimana menggunakan Autoresponder.

Saya akan kongsikan apa yang penting anda perlu tahu sahaja agar anda boleh buat duit USD lumayan dengan cepat.

Ohya, anda perlu bayar secara bulanan. Jika anda baru mula, sebulan perlu bayar beberapa belas dollar. Dalam $15 sebulan. (Ada Free Trial sebulan)

Namun, jangan risau, saya akan kongsikan rahsia (yang saya tak pernah dedahkan pada sesiapa) bagaimana sepanjang penggunaan Get Response, saya dapat jimat dalam RM200. Tak ramai tahu teknik ni, kerana saya “ter-discover” secara tidak sengaja.

Juga akan dikongsi tips buat duit lebih dalam RM130 dengan Get Response.

Berminat Nak Dapatkan Teknik Affiliate Warriorplus Cikgu Hafis + Bonus-Bonus Saya?

Kesimpulan & Recommendation

Kesimpulannya, saya amat rekomenkan produk ini untuk anda miliki dan tambah ilmu buat duit online dengannya.

Sesuai untuk yang baru atau sudah lama dalam dunia buat duit online.
Dan jika anda betul-betul nak ikuti cara Advanced yang Cikgu Hafis ajar, dapatkan bonus-bonus yang saya tawarkan di atas.

Tanpa bonus-bonus dari saya, teknik advanced Cikgu Hafis kurang lengkap.

(melainkan anda sudah berpengalaman dan sudah tahu buat sendiri)

 

PERHATIAN : Bonus-bonus di atas hanya dapat jika anda dapatkan Teknik Affiliate Warriorplus Advanced sekali, melalui LINK saya.

Berminat Nak Dapatkan Teknik Affiliate Warriorplus Cikgu Hafis + Bonus-Bonus Saya?


Al-Farabi Shariff

 

 

Copyright 2015 – Al-Farabi Shariff – All Rights Reserved