Baru-baru ini banyak keluar produk mengajar teknik buat duit online, terutamanya buat dalam USD. Pada bulan lepas, produk Nichify, dimana anda boleh buat duit USD secara pasif dengan platform Nichify. Selepas tamat launch Nichify, keluar pula produk oleh Cikgu Hafis bernama “Teknik Affiliate Warriorplus”, dimana anda boleh promote secara aktif dan dapat komisen dengan pantas (jika tekniknya betul dan tepat).

PERHATIAN : MAAF, tawaran di page ini sudah tamat. Jika anda masih mencari “CARA BUAT DUIT USD”, saya sangat sarankan anda tengok bagaimana anak Malaysia ni buat 6 angka dalam 2 bulan, dengan main market international. Klik sini.

 

Teknik Affiliate Warriorplus

Review Buat Duit USD Dengan Rahsia Affiliate Warriorplus oleh Cikgu Hafis

Disediakan oleh : Al-Farabi Shariff

Jika anda belum pernah dengar tentang produk tersebut, anda boleh lihat dengan KLIK SINI.

Ianya tentang buat duit dengan Affiliate Marketing, menggunakan platform Warriorplus.com. Produk ini dihasilkan oleh Cikgu Hafis, seorang Internet Marketer yang sangat berpengalaman dan famous dengan gelaran “Pakar Hartanah Maya No.1 Di Malaysia”.

cikgu hafis

 

Artikel ini ialah review untuk produk tersebut agar mereka yang berminat untuk mendapatkannya dan masih ragu-ragu, boleh membuat “informed decision” atau tahu dengan jelas apa yang anda bakal beli.

Saya sendiri ialah pembeli terawal produk tersebut semasa pelancaran pertama secara kecil-kecilan pada Oktober 2015, sebelum ia dibuka secara besar-besaran seperti pada bulan November 2015.

warriorplus

Untuk pengetahuan anda, Warriorplus ialah satu website jualan produk-produk “niche buat duit”. Dimana kita boleh tolong promosikan produk tersebut dan dapat komisen dalam USD, mengikut % yang ditentukan oleh pemilik produk tersebut.

PERHATIAN : MAAF, tawaran di page ini sudah tamat. Jika anda masih mencari “CARA BUAT DUIT USD”, saya sangat sarankan anda tengok bagaimana anak Malaysia ni buat 6 angka dalam 2 bulan, dengan main market international. Klik sini.

Ada 2 Bahagian Utama Akan Ditawarkan Untuk Anda

Ada dua bahagian utama, saya namakan sendiri dengan Pakej 1 dan Pakej 2. Selepas ini saya akan gunakan dua perkataan ini sahaja.

  1. Pakej 1 : Teknik Affiliate Warriorplus (Basic)

all-in-1-2resize1

  • Bonus #1 : Teknik Promosi FB Wall
  • Bonus #2 : Teknik Promosi FB Group
  • Bonus #3 : 1-On-1 Personal Email Support

HARGA PAKEJ 1 : RM150
(akan naik selepas kuota 100 unit habis)

KLIK SINI Untuk Dapatkan Sebelum Kuota Penuh

>> www.alfarabishariff.com/affiliatewarriorplus

 

      2. Pakej 2 : Teknik Advance Affiliate Marketing + FB Ads (Advance – Upsell)

pakej advanced

  • Bonus #1 : Strategi 3-4 Angka Dengan Affiliate JVzoo
  • Bonus #2 : Video Case Study Affiliate JVzoo
  • Bonus #3 : Facebook Group Support

 

Produk Teknik Affiliate Warriorplus ini ada dua bahagian. Jika anda pergi ke website jualan rasmi, anda akan lihat harganya RM150 (bakal dinaikkan selepas tamat kuota 100 orang).

Jika anda setuju untuk dapatkan produk tersebut, anda akan dibawa ke satu page baru di mana ada upsell untuk promote pakej kedua dimana ada Rakaman Webinar Promote Affiliate Cara Advanced + FB Ads. Bukan itu sahaja, ada bonus tambahan iaitu Bonus Bisnes Jvzoo berserta FB Group Support.

Hanya perlu tambah RM100 sahaja, iaitu RM250 untuk dapatkan Pakej 1 dan Pakej 2 sekaligus. (harga berubah tertakluk pada syarat – seperti setelah kuota habis)

A. Pakej 1 : Teknik Affiliate Warriorplus (Basic)

Dalam Pakej 1, anda akan belajar beberapa benda asas yang sangat penting. Saya sudah tonton semua video, ada dalam 8 video (6 video asas + 2 video bonus), dan bagi saya, cara Cikgu Hafis terangkan sangat jelas.

Penjelasan dengan bahasa yang mudah untuk mereka yang “newbie” atau masih baru dalam dunia “buat duit online”, dan mahu cari side income dalam bidang affiliate international seperti Warriorplus. Memang gaya seorang “cikgu” untuk mengajar anak murid.

Saya ringkaskan apa yang anda akan belajar di Pakej 1 ini (tidak mengikut urutan & episod video) :

  1. Cara Untuk Daftar Platform Affiliate Warriorplus
  2. Konsep A to Z untuk buat duit dengan Warrior Plus
  3. Teknik memilih produk terbaik dan menguntungkan (saya pernah rugi kos iklan RM100+ kerana tersalah pilih produk)
  4. Teknik meminta link affiliate dari pemilik produk (orang baru perlu tau teknik minta link)
  5. Cara promote tanpa kos iklan, di Wall FB anda dan di FB Group.

pack1

Dari pemerhatian saya, 2 bonus yang anda dapat iaitu Teknik Promosi di Wall FB dan FB Group, ialah satu teknik yang membolehkan anda dapat “engagement” seperti Like & Komen yang banyak. Dari ramai-ramai tu, inshaAllah 10% akan sangkut (ikut pengalaman saya sendiri), tanpa mengeluarkan kos iklan.

Namun, bagi saya yang memang ada sedikit pengalaman dengan Warriorplus, kebanyakan info yang Cikgu Hafis berikan di Pakej 1 ini sudah saya ketahui. Cuma bestnya saya dapat belajar Cara Memilih Produk Terbaik untuk dipromosikan, kerana saya sendiri pernah hangus duit dalam RM100+ kerana tersalah pilih produk.

Selain itu, saya juga seorang yang sibuk dengan kerja sendiri dan bisnes sendiri, jadi saya memang tiada masa untuk promosi secara aktif di Wall FB dan FB Group. Jika anda seorang peniaga online yang memang meniaga di Wall FB dan FB Group, anda serba tahu bahawa anda perlukan masa yang banyak untuk promosikan iklan.

Oleh itu, JIKA ANDA :

  1. Serius nak pergi jauh dalam buat duit USD lumayan setiap bulan
  2. Seorang yang sibuk dan kekurangan masa
  3. Sudah ada basic tentang affiliate international seperti Warriorplus, Clickbank dan JVzoo.

… saya REKOMENKAN anda ambillah terus Pakej 2 : Teknik Advance Affiliate Marketing + FB Ads.

Saya tak cadangkan ambil Pakej 1, walaupun anda seorang yang masih baru.

Kerana, sejujurnya saya katakan, anda susah nak pergi jauh. Malah jauh sekali untuk buat duit 4-5 angka dalam USD dengan cepat.

Namun, jika anda masih mahu Pakej Pertama, boleh dapatkan melalui link affiliate saya di bawah :

>> www.alfarabishariff.com/affiliatewarriorplus

result2withheadline

Saya guna cara percuma macam apa yang diajar oleh Cikgu Hafis dalam Pakej 1.

 

Adakah Anda Mahu Baca Review Penuh Saya Tentang Pakej 2?

Saya ada buat satu review penuh tentang Pakej 2 : Teknik Advance Affiliate Marketing + FB Ads, agar anda boleh buat keputusan tepat, adakah produk ini untuk anda, dan adakah berbaloi keluar duit untuk ilmu ini.

Adakah ilmunya biasa-biasa sahaja atau ilmu power mower?

Jika anda serius nak baca review penuh saya tenting Pakej 2, masukkan Nama Panggilan dan Emel Utama Anda dibawah.

Saya buat begini agar, saya dapat tapis dan berikan informasi berharga pada mereka yang mahu sahaja.

Sebagai ganjaran, saya juga akan hadiahkan pada anda 1 video tutorial eksklusif bagaimana anda boleh dapatkan domain (nama website) anda semurah RM3+ setahun. Lambat laun, anda juga mungkin nak buat website anda sendiri. Jadi saya kongsikan video eksklusif ini PERCUMA sahaja.

bonus domain rm3

(Video ini LOCKED, hanya orang yang saya pilih sahaja boleh tonton)

Malah, teknik advanced Affiliate Warriorplus, perlukan anda untuk ada website sendiri. Nak tak nak, anda perlu beli domain dan hosting. Nah, saya berikan video tutorial step-by-step cara dapatkan domain dengan murah.

Selain itu saya juga akan berikan FREE Ebook, perkongsian ilmu dari Cikgu Hafis sendiri, bagaimana nak mula buat duit USD dengan Warriorplus! 🙂

Masukkan Nama Panggilan dan Emel Utama Anda dibawah :

PERHATIAN : MAAF, tawaran di page ini sudah tamat. Jika anda masih mencari “CARA BUAT DUIT USD”, saya sangat sarankan anda tengok bagaimana anak Malaysia ni buat 6 angka dalam 2 bulan, dengan main market international. Klik sini.

p/s – Pastikan Emel anda ditulis dengan betul, kerana maklumat penting seperti link video eksklusif dan info penuh akan diberikan pada emel anda. pp/s – Saya juga akan kongsikan senarai bonus-bonus bernilai RM500+ yang AMAT MEMBANTU anda apply 100% teknik yang diajar oleh Cikgu Hafis. (tanpa bonus saya, Teknik Affiliate Warriorplus cikgu hafis anda tidak lengkap).   ppp/s – Jika anda tidak berminat untuk tahu review penuh Pakej Advanced, klik link di bawah ini untuk dapatkan Pakej Basic sebelum kuota harga diskaun ditutup : www.alfarabishariff.com/affiliatewarriorplus         Terima kasih kerana sudi membaca.     Sekian, Al-Farabi Shariff www.alfarabishariff.com 
Al-Farabi Shariff

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor