Program Leverage Bisnes Online ialah program pertama saya di mana saya dedahkan rahsia saya sendiri bagaimana saya buat 3-4 angka secara 80% Automatik. Saya hanya gunakan masa kurang 10minit untuk close sales dan uruskan order. Masa yang selebihnya saya gunakan untuk buat bisnes utama saya secara aktif. Berikut ialah testimoni leverage bisnes online dari peserta-peserta yang sudah join. ­čÖé

Untuk pengetahuan anda, saya buka pendaftaran ni secara underground, hanya untuk small circle saya sahaja. ­čśŤ

 

Testimoni Leverage Bisnes Online Pertama

Mohammad Syafiq ialah diantara peserta Program Leverage Bisnes Online (LBO) yang sentiasa hadir ke kelas 6 minggu ni. Sangat bersemangat dan ikut direct apa yang saya kongsikan.

Alhamdulillah, setelah dalam 3 bulan, website beliau sudah mula ranking di 1st page Google. Produk yang beliau jual dan keyword yang digunakan bukan calang-calang, tinggi juga persaingan. Iklan berbayar memang sentiasa ada untuk keyword produk tersebut.

Namun alhamdulillah tanpa buat iklan berbayar, hanya ikut apa yang Program Leverage Bisnes Online ajar, dalam 45 hari beliau dapat 8 orang PM. 3 orang jadi beli. lagi 5 tunggu na follow up. Sales yang dibuat dalam RM690.

Dan yang bestnya :

  1. Tak perlu keluar duit iklan berbayar untuk buat sales
  2. Hanya guna masa tak sampai 10 minit untuk close sales & uruskan order
  3. Masa yang selebihnya, beliau fokus jual produk yang sama secara aktif dengan cara lain pula.

Sebab itulah dinamakan program ini Leverage Bisnes Online, bermaksud kita “leverage”-kan dengan letakkan website kita di first page google, dan hanya menunggu orang contact kita sahaja, tanpa perlu buat apa-apa (bila dah ranking).

 

testimoni-lbo-muhammad-syafiq
testimoni-leverage-bisnes-online-1

testimoni-leverage-bisnes-online-2

Testimoni Leverage Bisnes Online Kedua

Nurul Shafiqah antara yang last minit nak join Leverage Bisnes Online. Tak silap dia lah peserta terakhir daftar.

Dahulunya beliau hilang keyakinan untuk berbisnes kerana telah beberapa kali gagal, bila buat bisnes je tiada sambutan. Sebelum ni beliau jual produk dropship di Facebook. Penat kan nak buat post jualan setiap hari.

Tapi alhamdulillah, beliau ikut sebijik apa yang saya kongsikan, malah sekarang sudah berjaya masukkan websitenya ke page pertama Google untuk 3 jenis produk yang hot giler dijual di Facebook.

Tau tak, kadang2, kita penat buat iklan FB Ads, tapi last2 dia search kat Google jugak sebab masih kurang konfiden. Last-last beli kat penjual di Google. Customer saya banyak je camni.

Semasa gambar dibawah ni, 2 keywords sudah rank 1st page, tapi keywords ketiga 2nd page. Sekarang alhamdulillah keyword ketiga pun masuk 1st page. So semua yang dia buat dapat masuk first page.

Itulah RAHSIA yang saya kongsikan kepada pelajar Program LBO. Rahsia dimana anda masih boleh masuk 1st page ranking, walau persaingan kuat. Teknik “whitehat” dan legal sahaja. Kita nak cari rezeki berkat kan? ­čÖé

testimoni-leverage-bisnes-online-4

 

Testimoni Leverage Bisnes Online Ketiga

Nurul Atiqah ialah antara peserta yang terawal mendaftar Program LBO. Walaupun sibuk & ada masalah dengan laptop, beliau gigih untuk hadir setiap sesi dan buat seperti yang saya kongsikan.

Alhamdulillah, dalam masa 3 bulan juga website beliau dah mula ranking untuk produk yang juga panas dijual di Facebook menggunakan FB Ads. Ni pun dah beberapa orang PM dia. ­čÖé

testimoni-leverage-bisnes-online-5

 

 

Apakah Kata-Kata Mereka Yang Dah Join Program LBO?

Di bawah ini ialah testimoni pelajar/peserta Program Leverage Bisnes Online sendiri ­čÖé

testimoni-lbo-nurul-atiqah

testimoni-lbo-nurul-shafiqah

testimoni-lbo-farez-syazwan

testimoni-lbo-wan-ahmad-sahlan

testimoni-lbo-close-sales

testimoni-lbo-atiqa-sham

testimoni-lbo-ana-raihana

 

Jadi, persoalannya, adakah mahu menjadi testimoni berjaya yang seterusnya? ­čśë

 

Klik Sini Untuk Info Lebih : http://alfarabishariff.com/leverage-bisnes-online

Atau klik butang kuning bawah ini untuk terus dapatkan panduan :

 

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor