Ramai orang sebenarnya skeptikal & takut-takut kena tipu jika beli panduan buat duit online. Apatah lagi owner panduan dropship USD Shopievo yang claim dapat buat 6 angka dalam 2 bulan. Betul ke ni, ke Shopievo ni scam je. Oleh itu saya sediakan satu post khas untuk lampirkan testimoni Shopievo yang mungkin membantu anda membuat keputusan.

 

Saya faham, pelaburan untuk anda dapatkan panduan Shopievo ini bukanlah sedikit.

 

Bukannya panduan puluhan ringgit yang anda selalu beli, yang mungkin tiada kualiti pun sebenarnya.
Bukannya pelaburan seratus dua ratus ringgit yang untuk join seminar pagi sampai petang.

Tapi harga sehingga RM997 tu beb!

 

Saya Faham Anda Ada “Bad Experience” Beli Produk Panduan Buat Duit Sebelum Ni

 

Sebab mungkin panduan yang anda beli sebelum ni…

  1. low quality
  2. benda yang diajar terlalu basic
  3. ilmu lama, dah tak praktikal sekarang
  4. terlalu teori, praktikal kurang
  5. tiada group support, kalau ada group tak aktif – so hilang semangat sebab tiada saingan antara pembeli
  6. panduan terlalu murah, jadi padanlah dengan apa isi yang dapat
  7. kena tipu/scam, sales page hype, produk biasa ja

 

 

Saya faham, sebab saya juga pernah mengalaminya.

 

Tetapi setalah saya dapatkan sendiri panduan Shopievo ni,  saya dapati…

  1. panduan memang top quality dari segi ilmu, penyampaian & teknik
  2. benda yang diajar basic & newbie friendly, dan slowly naik ke tahap advanced
  3. ilmu ini masih valid sejak FB Ads muncul lagi, dan sekarang masih lagi valid
  4. teori sekadar memadai, the rest is all practical
  5. ada group support yang superb – almost setiap hari ada orang tunjuk sales yang mereka dapat, so pembeli lain rasa “terbako” nak kejar. jadi ada saingan sihat di sini
  6. panduan memang boleh consider “mahal”, tapi serius berbaloi dengan apa yang diajar
  7. headline di sales page mungkin sedikit hype, tetapi segalanya possible jika anda memang nekads & committed

 

 

Ingat, ilmu yang diajar dalam Shopievo ialah “real business”.

Bayangkan anda sedang sewa sebuah kedai di bandar US, dengan kos yang tak mahal, potential buyers yang sangat tinggi di kalangan orang US.

 

 

“Ahhhhh.. Tipu Semua Ni!” – “Okay, seeing is believing”

Ada Ke Pembeli yang Dah Mula Buat Duit? Testimoni Shopievo Sikittt?

 

 

Berikut ialah antara screenshot yang saya ambil dari group pembeli Shopievo sendiri :

Semuanya pembeli-pembeli yang baru dapatkan sejak 14 Mac 2016.

Untuk pengetahuan, Faqimi Fauzi & Wazeen Azizan yang namanya di gambar ini ialah orang yang menghasilkan panduan ini.

 

shopievo-scam

 

shopievo-review-2
shopievo-testimoni-adli-halipah

testimoni-shopievo-setiaphari

 

testimoni-panduan-shopievo

 

shopievo-testimoni-pembeli

 

shopievo-testimoni-review

 

shopievo-testimoni-review-2

 

shopievo-testimoni-chinese

 

shopievo-testimoni-1st-sale

 

shopievo-testimoni-faqimi

 

 

 

 

Ini baru permulaan untuk 3 minggu pertama.

 

Dan semasa saya menulis ini ada 300+ members Shopievo yang masih menunggu cerita kejayaan mereka dapat sales pertama.

 

Sebenarnya ia terpulang kepada diri anda sendiri, adakah anda mampu atau tidak buat macam mereka?

 

Saya faham sebab lain orang lain background & kepakarannya. Oleh itu jika anda nak tahu sama ada panduan ini sesuai untuk anda, jemput baca review penuh bertulis & ber-video dimana saya explain details yang anda akan belajar dalam panduan Shopievo.

 

Klik sini untuk baca : Review Shopievo

Atau anda nak jump terus untuk lihat bonus 4 angka saya jika dapatkan Shopievo dari saya, klik sini : Bonus 4 Angka Farabi yang Melengkapkan Ilmu Shopievo

 

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor