" TEKNIK ULTRA"

SALES FUNNEL


Ingin saya bantu maksimakan potensi bisnes dan sales anda?
Tanpa anda susah payah datang jauh-jauh.
Inilah masanya anda belajar buat sales jangka panjang!

Izinkan saya kenalkan diri
dahulu...


Hai, saya Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana saya membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Saya juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kepakaran saya ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Saya terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong. Kini, saya dan tim komited membantu lebih ramai usahawan untuk memajukan bisnes anda ke tahap lebih tingga.


Saya ada 1 soalan...
pernah tak anda alami situasi seperti ini...

    • Laburkan banyak duit untuk marketing tapi sales suam-suam aje
    • Tak tahu nak buat apa untuk bisnes anda?
    • Penat  giler cari pelanggan baru hari-hari?
    • Buntu untuk automasikan sales bisnes?
    • Sudah berbisnes sekian lama tapi tak berkembang?
    • Zero knowledge bagaimana nak buat sales funnel?

Begini,saya juga pernah mengalami perkara tersebut.
Dulu, saya mula bisnes ketika saya sedang belajar di sebuah IPTA, mengambil “Degree in Mechatronics Engineering”. Bukan nak bangga atau apa, kos ni dikatakan diantara kos yang paling susah jugaklah di Uni saya tu. Tu lah ngada-ngada nak ambil sangat, kan dah kena haha.Saya juga kahwin awal, masa umur 22 tahun. Ketika tu awal 3rd year di IPTA.

Saya juga kahwin awal, masa umur 22 tahun. Ketika tu awal 3rd year di IPTA. Saya juga mengajar tusyen dan aktif dalam aktiviti-aktiviti NGO. Sooo, sebenarnya nak katakan saya seorang yang sangat sibuk. Sayalah pelajar-suami-ayah-guru tusyen-peniaga-aktivis.

Dan yang paling menyibukkan saya ialah kos engineering yang makin susah, sibuk dengan assignment, quiz, projects dan exams yang memeritkan.

Jadi, otak saya ligat memikirkan cara bagaimana dalam kesibukan ini, saya mampu berniaga online tanpa mengambil terlalu banyak masa saya. Sebab banyak komitmen kot. Nak bagi nafkah pada keluarga lagi.

Jika nak promote produk di Facebook group, nak buat Facebook Ads dan close sales, sangat mengambil masa yang lama.Dahlah weekend, nak kena balik kampung, rumah mertua lagi. Masa berkualiti bersama isteri lagi. Nanti tak spend masa majuk pulak bini tu huhu.

​Oleh sebab itulah selepas beberapa kali percubaan & kegagalan, akhirnya saya “terjumpa” cara untuk maksimakan bisnes saya dan  buat 3-4 angka dengan membuatkannya “automatik” sebanyak 80%. Pendek kata, saya bina "sales funnel" untuk bisnes saya tu.

Saya hanya ambil masa di awal bulan untuk menyusun sales funnel saya. Masa yang selebihnya saya guna untuk buat bisnes saya secara aktif secara geli-geli sahaja.

Alhamdulillah hasilnya...
Saya boleh jana 5 angka dalam masa yang minima tanpa perlu 100% fokus,
paling best saya tak perlu spend kos marketing beribu-ribu lagi. Perjalanan bisnes saya lebih teratur dan mempunyai flow yang cantik. Saya juga belajar memanfaatkan pelanggan sedia ada tanpa perlu fokus cari pelanggan baru lagi.
Dengan cara ini, saya boleh fokus untuk benda lain dan keluarga saya.
Best kan?


Teknik yang telah mengubah hidup saya ialah sales funnel ataupun corong jualan, dan ianya seperti gambar di bawah. 


Dengan belajar sales funnel yang betul, saya dapat memberi jaminan yang anda telah "berjasa besar" kepada bisnes anda.
Ramai usahawan tidak mengambil berat tentang sales funnel bisnes mereka dan akhirnya gagal berkembang dengan baik. Kita buat bisnes mesti nak berkembang, kan? dan paling utama kita nak banyakkan sales.

Anda mesti tengah mencari-cari sesuatu yang boleh menyebabkkan anda boleh tewaskan peniaga lain dalam niche anda.HAHA, secara baik lah ya.
Pendek kata, sales funnel boleh jadikan anda NO.1 dalam niche anda. Saya telah merangka satu program KHAS  untuk saya kongsi tentang sales funnel dan bagaimana anda boleh aplikasikan untuk bisnes anda.

Saya perkenalkan...

WEBINAR


Webinar ini adalah sesi live video yang anda boleh bebas bertanya soalan
dengan saya. Best kan? Ini cara saya bantu anda tanpa perlu anda datang jauh dari rumah masing-masing.
Inilah inisiatif saya untuk bantu anda dan ramai usahawan lain. Saya akan ceritakan tentang sales funnel dari
basic hingga anda boleh merangka sales funnel sendiri.


Apa yang saya kongsikan kepada anda adalah hasil pengalaman praktikal saya sendiri.
Saya telah menghabiskan masa mengkaji dan belajar dari ramai sifu-sifu saya.
Sebenarnya, saya dah jimatkan masa dan tenaga anda untuk berjaya dalam bisnes.
Anda hanya laburkan sedikit kerana saya sendiri telah spend banyak untuk belajar menyusun
sales funnel yang memang PADU ini.

APA YANG ANDA AKAN
BELAJAR?

  • Bagaimana sales funnel dapat membantu menggandakan sales anda.
  • Cara meletakkan harga mengikut flow.
  • Teknik membawa cold market ke hot market
  • Cara automasikan bisnes anda.
  • Membuat pelanggan sudi bayar lebih

Maklumat Webinar:
Tarikh : 22 september 2017
Masa: 930 pm

BERAPA HARGA UNTUK ILMU MAHAL INI?

PAKEJ 1


-Yuran RM100-
Dapatkan akses webinar Ultra Sales Funnel sekarang!



PAKEJ 2


-Yuran RM150-
Dapatkan akses webinar Ultra Sales Funnel sekarang!
+
Rakaman sesi webinar supaya lebih mudah anda faham

PAKEJ HOTSEAT

-Yuran RM200-
Dapatkan akses webinar Ultra Sales Funnel sekarang!
+
Rakaman sesi webinar supaya lebih mudah anda faham
+
BONUSKami akan bantu rangka sales funnel khusus untuk bisnes anda A hingga Z (anda boleh terus guna & jimat masa)
TERHAD untuk 2 orang sahaja.

SAYA NAK BAGI BONUS TAMBAHAN!

Sebagai penghargaan kepada anda yang sudi baca celoteh saya, saya akan berikan FREE 
nota dan group support kepada anda yang ambil mana-mana pakej Webinar ultra Funnel.
Saya dan tim saya akan cuba pastikan anda betul-betul dapat manfaat untuk bisnes anda.

- John Doe

Saya Mahu!

Saya Mahu!

Saya Mahu!

Talian Hotline : 01110203523

-Hakcipta Terpelihara-​

100% JAMINAN WANG DIPULANGKAN


Kami menghargai pelaburan masa dan tenaga anda. Anda ada 30 hari jaminan pulangan wang.
Just in any case selepas pembelian ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.
Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor