Bagaimana
"Sistem Ultra Funnel" 
Ini 
Dapat Bantu Anda

Maksimumkan Sales & Profit 
Sehingga 3-4x Ganda,

Dengan Sistem Sistematik
Mencari Prospek Baru,
Dan
Menjaga Customer Sedia Ada?


Video Rakaman Webinar Ultra Funnel

Ultra Profit with Ultra Funnel

Dalam Video Rakaman Webinar Ultra Funnel berdurasi 2jam ini,
saya mendedahkan RAHSIA secara details,

bagaimana anda boleh menyusun 
"The Flow of Customers' Journey"
dengan mencipta
Marketing & Sales Funnel secara betul.

Dengan adanya Sistem Funnel yang betul,
anda mampu menggandakan Sales sedia ada,
dari Customer baru dan Customer lama.

Izinkan saya kenalkan diri
dahulu...


Hai, saya Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana saya membantu SME untuk menaikkan Sales & Branding mereka melalui Online Marketing, 

sama ada dengan Service, Training & Consultancy.

Saya juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kemahiran saya ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Saya terkenal dengan Penyusunan Marketing & Sales Funnel yang membantu Marketing & Sales anda lebih sistematik dan bersistem.

Kini, saya dan tim komited membantu lebih ramai usahawan untuk memajukan bisnes anda ke tahap lebih tingga.


Saya ada 1 soalan...
pernah tak anda alami situasi seperti ini...

    • Laburkan banyak duit untuk marketing tapi sales suam-suam aje
    • Tak tahu nak buat apa untuk bisnes anda?
    • Penat  giler cari pelanggan baru hari-hari?
    • Buntu untuk sistemkan dan automasikan sales bisnes?
    • Sudah berbisnes sekian lama tapi tak berkembang?
    • Zero knowledge bagaimana nak buat sales funnel?


Jangan risau, anda tidak keseorangan.

Begini, saya juga pernah mengalami perkara tersebut.

Dulu, saya mula bisnes ketika saya sedang belajar di sebuah IPTA, mengambil “Degree in Mechatronics Engineering”.

Bukan nak bangga atau apa, kos ni dikatakan diantara kos yang paling susah jugaklah di Uni saya tu.

Tu lah ngada-ngada nak ambil sangat, kan dah kena haha.

Saya juga kahwin awal, masa umur 22 tahun. Ketika tu awal 3rd year di IPTA.

Saya juga mengajar tusyen dan aktif dalam aktiviti-aktiviti NGO. 

Sooo, sebenarnya nak katakan saya seorang yang sangat sibuk.
Sayalah pelajar-suami-ayah-guru tusyen-peniaga-aktivis.



Dan yang paling menyibukkan saya ialah kos engineering yang makin susah, sibuk dengan assignment, quiz, projects dan exams yang memeritkan.

Jadi, otak saya ligat memikirkan cara bagaimana dalam kesibukan ini, saya mampu berniaga online tanpa mengambil terlalu banyak masa saya.
Sebab banyak komitmen kot.
Nak bagi nafkah pada keluarga lagi.

Dahlah weekend, nak kena balik kampung, rumah mertua lagi.

Masa berkualiti bersama isteri lagi. Nanti tak spend masa majuk pulak bini tu huhu.

​Oleh sebab itulah selepas beberapa kali percubaan & kegagalan, akhirnya saya “terjumpa” cara untuk maksimakan bisnes saya dengan menyusun Marketing & Sales Funnel.


Alhamdulillah hasilnya...
Saya boleh jana 5 angka dalam masa yang minima tanpa perlu buat kerja yang lebih.

Paling best saya tak perlu spend lebih sangat pada kos marketing.
Maklumlah, awal-awal bisnes kena jaga kos.

Perjalanan bisnes saya lebih teratur dan mempunyai flow yang cantik.

Saya juga belajar memanfaatkan pelanggan sedia ada tanpa perlu bergantung dengan pelanggan baru sahaja.

Dengan cara ini, saya boleh fokus untuk benda lain dan keluarga saya.
Best kan?


Teknik yang telah mengubah hidup saya ialah Marketing & Sales Funnel ataupun corong pemasaran & jualan, dan ianya seperti gambar di bawah. 

bisnes funnel


Dengan belajar Marketing & Sales funnel yang betul, saya dapat memberi jaminan yang anda telah "berjasa besar" kepada bisnes anda.


Ramai usahawan tidak mengambil berat tentang Marketing & Sales Funnel mereka dan akhirnya gagal berkembang dengan baik.

Kita buat bisnes mesti nak berkembang, kan?

Dan paling utama kita nak Sales yang stabil dan meningkat dari semasa ke semasa.

Anda mesti tengah mencari-cari sesuatu yang boleh menyebabkkan anda boleh tewaskan peniaga lain dalam niche anda.

HAHA, secara baik lah ya.

Pendek kata, penyusunan Marketing & Sales Funnel yang betul boleh menjadikan anda NO.1 dalam niche anda (inshaAllah!).

Saya telah merangka satu program KHAS  untuk saya kongsi tentang Marketing & Sales funnel secara teori dan praktikal dan bagaimana anda boleh COPY PASTE sahaja untuk bisnes anda.

Saya perkenalkan...


ULTRA FUNNEL : 
6 FASA TERSUSUN UNTUK
BOOST SALES ANDA 2X*
DARI SEKARANG
TANPA KOS YANG TINGGI.”

(*Result berbeza bagi setiap individu. Kami tak bertanggungjawab sekiranya income anda lebih dari 2X.)


APA YANG ANDA AKAN
BELAJAR?

Bukan setakat TEORI,
tetapi saya memberikan 2 Contoh Funnel LIVE
kepada 2 Peserta Ultra Funnel
berkenaan dengan bisnes mereka.

Very practical.

Hanya COPY-PASTE balik untuk bisnes anda.

  • Bagaimana sales funnel dapat membantu menggandakan sales anda.

  • Cara meletakkan harga mengikut flow.

  • Teknik membawa cold market ke hot market

  • Cara automasikan bisnes anda dengan Sales Funnel

  • Membuat pelanggan sudi bayar lebih

​Modul :

  • Funnel = Journey of your customers
  • Everything About Marketing Funnel
  • 3 FASA Marketing Funnel
  • 1 FASA WAJIB Tapi Ramai TAK BUAT.
  • Everything About Sales Funnel.
  • 3 FASA Sales Funnel.
  • 2 REAL Case Studies FUNNEL FCM.
  • 2 HOTSEAT On The Spot FUNNEL FCM.
  • Contoh Template Menyusun Journey of a Customer


“BUT, THIS PROGRAM BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.”

Maybe juga bukan untuk anda.(Saya tak suka buang masa & duit anda)

Untuk Anda

  • RAJIN BERUSAHA
  • TERUS BUAT
  • SERIUS NAK BERJAYA

Bukan Untuk Anda

  • MALAS BERUSAHA
  • BANYAK ALASAN
  • ACUH TAK ACUH

Ya, kami sangat STRICT pilih PESERTA PROGRAM kami.

We want QUALITY not QUANTITY.

Kalau anda rasa anda termasuk dalam BUKAN UNTUK ANDA,

Anda boleh terus KLIK [x] & lupakan halaman ini.


“Apa Kata Peserta
Webinar Ultra Funnel
Sebelum Ini?”


“BERAPA HARGA ULTRA FUNNEL INI?”

Berapa yang anda sanggup bayar untuk DOUBLING INCOME anda dari sekarang?

Saya yakin mesti anda sanggup bayar RM500-RM600 kan?

Mesti la kan?

Dari income RM1000-RM3000 boleh jadi RM2000-RM6000.

Siapa tak nak, mesti sanggup bayar untuk capai impian anda.

Tapi, kami nak bantu anda:

RM150 Sahaja.

Nak bayar lebih pun ok. Hehe.

“BAGAIMANA NAK DAFTAR?”​

- John Doe

100% JAMINAN WANG DIPULANGKAN


Kami menghargai pelaburan masa dan tenaga anda. Anda ada 30 hari jaminan pulangan wang.
Just in any case selepas pembelian ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.
Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)

Talian Hotline : 013 240 8852

-Hakcipta Terpelihara-​

WordPress Security