Bagaimana Sistem Funnel "Z" Ini
Dapat Bantu Anda

Maksimumkan Sales & Profit 
Sehingga 3-4x Ganda,

Dengan Sistem Sistematik
Mencari Prospek Baru,
Dan
Menjaga Customer Sedia Ada?


Pertama sekali,Saya akan DEFINE headline dia atas

supaya anda NAMPAK NILAI SEBENAR yang bakal anda dapat selepas hadam halaman ini.

SAYA NAK - Bermakna SAYA SERIUS & KOMITED bantu anda.

PECAH RAHSIA - Bermakna RAHSIA & TEKNIK yang saya guna selama ini untuk earn 4-5 figures per month.

FREE COST MARKETING - Actually, better known as Minimal Cost Marketing. FREE kerana tiada kos marketing.

SUPAYA RETURN ANDA - Kami JAMIN anda apply sahaja akan dapat pulangan positif. Sebab ramai dah cuba & berjaya.

2X LEBIH BANYAK - Bermakna pulangan anda 2X dari sekarang. Contoh, sekarang RM1000 sebulan. After this, jadi RM2000 sebulan.

JELAS DENGAN NILAI YANG ANDA DAPAT?

Izinkan saya kenalkan diri
dahulu...


Hai, saya Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana saya membantu pemilik bisnes kecil untuk memasarkan produk/servis mereka, dan melonjakkan sales & branding.

Saya juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kepakaran saya ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Saya terkenal dengan Leverage Bisnes Online nya menjadi hampir 80% Automated, dan bagaimana mula berniaga & buat duit dengan tangan kosong. Kini, saya dan tim komited membantu lebih ramai usahawan untuk memajukan bisnes anda ke tahap lebih tingga.


Saya ada 1 soalan...
pernah tak anda alami situasi seperti ini...

    • Laburkan banyak duit untuk marketing tapi sales suam-suam aje
    • Tak tahu nak buat apa untuk bisnes anda?
    • Penat  giler cari pelanggan baru hari-hari?
    • Buntu untuk automasikan sales bisnes?
    • Sudah berbisnes sekian lama tapi tak berkembang?
    • Zero knowledge bagaimana nak buat sales funnel?

Begini,saya juga pernah mengalami perkara tersebut.
Dulu, saya mula bisnes ketika saya sedang belajar di sebuah IPTA, mengambil “Degree in Mechatronics Engineering”. Bukan nak bangga atau apa, kos ni dikatakan diantara kos yang paling susah jugaklah di Uni saya tu. Tu lah ngada-ngada nak ambil sangat, kan dah kena haha.Saya juga kahwin awal, masa umur 22 tahun. Ketika tu awal 3rd year di IPTA.

Saya juga kahwin awal, masa umur 22 tahun. Ketika tu awal 3rd year di IPTA. Saya juga mengajar tusyen dan aktif dalam aktiviti-aktiviti NGO. Sooo, sebenarnya nak katakan saya seorang yang sangat sibuk. Sayalah pelajar-suami-ayah-guru tusyen-peniaga-aktivis.

Dan yang paling menyibukkan saya ialah kos engineering yang makin susah, sibuk dengan assignment, quiz, projects dan exams yang memeritkan.

Jadi, otak saya ligat memikirkan cara bagaimana dalam kesibukan ini, saya mampu berniaga online tanpa mengambil terlalu banyak masa saya. Sebab banyak komitmen kot. Nak bagi nafkah pada keluarga lagi.

Jika nak promote produk di Facebook group, nak buat Facebook Ads dan close sales, sangat mengambil masa yang lama.Dahlah weekend, nak kena balik kampung, rumah mertua lagi. Masa berkualiti bersama isteri lagi. Nanti tak spend masa majuk pulak bini tu huhu.

​Oleh sebab itulah selepas beberapa kali percubaan & kegagalan, akhirnya saya “terjumpa” cara untuk maksimakan bisnes saya dan  buat 3-4 angka dengan membuatkannya “automatik” sebanyak 80%. Pendek kata, saya bina "sales funnel" untuk bisnes saya tu.

Saya hanya ambil masa di awal bulan untuk menyusun sales funnel saya. Masa yang selebihnya saya guna untuk buat bisnes saya secara aktif secara geli-geli sahaja.

Alhamdulillah hasilnya...
Saya boleh jana 5 angka dalam masa yang minima tanpa perlu 100% fokus,
paling best saya tak perlu spend kos marketing beribu-ribu lagi. Perjalanan bisnes saya lebih teratur dan mempunyai flow yang cantik. Saya juga belajar memanfaatkan pelanggan sedia ada tanpa perlu fokus cari pelanggan baru lagi.
Dengan cara ini, saya boleh fokus untuk benda lain dan keluarga saya.
Best kan?


Teknik yang telah mengubah hidup saya ialah sales funnel ataupun corong jualan, dan ianya seperti gambar di bawah. 


Dengan belajar sales funnel yang betul, saya dapat memberi jaminan yang anda telah "berjasa besar" kepada bisnes anda.
Ramai usahawan tidak mengambil berat tentang sales funnel bisnes mereka dan akhirnya gagal berkembang dengan baik. Kita buat bisnes mesti nak berkembang, kan? dan paling utama kita nak banyakkan sales.

Anda mesti tengah mencari-cari sesuatu yang boleh menyebabkkan anda boleh tewaskan peniaga lain dalam niche anda.HAHA, secara baik lah ya.
Pendek kata, sales funnel boleh jadikan anda NO.1 dalam niche anda. Saya telah merangka satu program KHAS  untuk saya kongsi tentang sales funnel dan bagaimana anda boleh aplikasikan untuk bisnes anda.

Saya perkenalkan...

ULTRA FUNNEL - 6 STRATEGI WAJIB BOOST SALES ANDA 2X* DARI SEKARANG TANPA KOS.”

(*Result berbeza bagi setiap individu. Kami tak bertanggungjawab sekiranya income anda lebih dari 2X.)


APA YANG ANDA AKAN
BELAJAR?

  • Bagaimana sales funnel dapat membantu menggandakan sales anda.

  • Cara meletakkan harga mengikut flow.

  • Teknik membawa cold market ke hot market

  • Cara automasikan bisnes anda.

  • Membuat pelanggan sudi bayar lebih

​Modul :

  • Funnel = Journey
  • Everything About Marketing Funnel
  • 3 FASA Marketing Funnel
  • 1 FASA WAJIB Tapi Ramai Ignore!
  • Everything About Sales Funnel.
  • 3 FASA Sales Funnel.
  • 2 REAL Case Study FUNNEL FCM.
  • 2 HOTSEAT On The Spot FUNNEL FCM.
  • And all things is FREE, FREE & FREE!

“BUT, THIS PROGRAM BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.”

Maybe juga bukan untuk anda.(Saya tak suka buang masa & duit anda)

Untuk Anda

  • RAJIN BERUSAHA
  • TERUS BUAT
  • SERIUS NAK BERJAYA

Bukan Untuk Anda

  • MALAS BERUSAHA
  • BANYAK ALASAN
  • ACUH TAK ACUH

Ya, kami sangat STRICT pilih PESERTA PROGRAM kami.

We want QUALITY not QUANTITY.

Kalau anda rasa anda termasuk dalam BUKAN UNTUK ANDA,

Anda boleh terus KLIK [x] & lupakan halaman ini.

“BETUL KE DAH RAMAI BERJAYA?”

“DALAM 1 MINIT, DENGAR APA KATA TENAGA PENGAJAR ANDA.”

Anda boleh tekan butang play dalam video.Fokus dalam 1 minit sahaja.

- John Doe

“BERAPA HARGA ULTRA FUNNEL INI?”

Berapa yang anda sanggup bayar untuk DOUBLING INCOME anda dari sekarang?

Saya yakin mesti anda sanggup bayar RM500-RM600 kan?

Mesti la kan?

Dari income RM1000-RM3000 boleh jadi RM2000-RM6000.

Siapa tak nak, mesti sanggup bayar untuk capai impian anda.

Tapi, kami nak bantu anda:

RM100 Sahaja.

Nak bayar lebih pun ok. Hehe.

“BAGAIMANA NAK DAFTAR?”​

- John Doe

Talian Hotline : 01110203523

-Hakcipta Terpelihara-​

100% JAMINAN WANG DIPULANGKAN


Kami menghargai pelaburan masa dan tenaga anda. Anda ada 30 hari jaminan pulangan wang.
Just in any case selepas pembelian ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.
Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)

WordPress Security