[Buat Duit USD]
Video #2 - Teknik Unik Promote Produk Digital Sebagai Affiliate

Video 2.1 : Konsep & Teknik


Video 2.1 : Konsep & Teknik

Dalam Video ini saya perkenalkan salah satu Teknik Unik yang tak ramai orang tahu,
untuk promote "PRODUK DIGITAL" luar negara sebagai AFFILIATE.

Anda perlu faham Konsep Teknik ini dahulu,
dan dalam video seterusnya ialah video-video berbentuk teknikal yang membantu anda sempurnakan teknik tersebut.


Video 2.2 : Mudahnya Buat Website - Part 1 (KONSEP)

Video 2.2 Mudahnya Buat Website - PART 1 (KONSEP)

Jika anda nak upah orang buat website untuk anda, walau simple pun, bersedialah keluar ratusan hingga ribuan ringgit.

Video ini dan video seterusnya, saya simple-kan cara buat website. Ianya semudah daftar akaun Facebook jer. Tapi kena buat bayaran sikit. Tu je.

Website diperlukan untuk laksanakan Teknik yang diajar dalam Video 2.1.


Video 2.2 : Mudahnya Buat Website - Part 2 (Teknikal)

Video 2.2 Mudahnya Buat Website - PART 2 (Teknikal )

Video Part 2 ini lebih kepada part teknikal untuk beli domain baru dan letak pada Hosting sedia ada.


Jika anda 1st time beli Hosting, saya cadangkan beli dengan www.alfarabishariff.com/go/smarthosting

dan anda akan dapat FREE 1 domain.

Dalam kes video ni, saya sudah guna FREE 1 domain tu untuk benda lain.
So saya beli domain baru dari 1and1.com (sebab murah $0.99 sahaja), dan saya tunjukkan bagaimana nak letakkan domain tersebut kepada Hosting saya sedia ada.


Jika nak beli dari bajethosting.com, anda boleh perlu tambah kos untuk 1 domain. Tapi boleh dapat semurah RM60+RM40(domain) = total RM100.

Ada Soalan? Jom join FB Group.

Saya nak ajak anda Join Group FB KHAS saya buat untuk peserta program buat duit USD nih.

Selepas saya Approve, mohon baca PINNED POST & perkenalkan diri ya :)