fbpx

Bagaimana
"Sistem Ultra Funnel" 
Ini 
Dapat Bantu Anda

Maksimumkan Sales & Profit 
Sehingga 3-5x Ganda,

Dengan Sistem Sistematik
Mencari Prospek Baru,
Dan
Menjaga Customer Sedia Ada?


Video Rakaman Webinar Ultra Funnel

Ultra Profit with Ultra Funnel

Dalam Video Rakaman Webinar Ultra Funnel berdurasi 2 jam ini,
saya mendedahkan
RAHSIA-RAHSIA secara terperinci,

bagaimana anda boleh menyusun 
"The Flow of Customers' Journey"
dengan mencipta
Marketing & Sales Funnel secara betul.

PERCAYALAH,
dengan adanya Sistem Funnel yang betul,

anda mampu menggandakan Sales sedia ada,
dari Customer baru dan Customer lama.

Izinkan saya kenalkan diri
dahulu...


Hai, saya Al-Farabi Shariff merupakan pengasas kepada syarikat pemasaran online, Vennea Marketing. Di mana saya membantu SME untuk menaikkan Sales & Branding mereka melalui Online Marketing, 

sama ada dengan Service, Training & Consultancy.

Saya juga seorang Usahawan Internet Sepenuh Masa dan suka minum kopi.

Passion & kemahiran saya ialah Online Marketing”, khususnya dalam Marketing Strategies & Paid Advertising dan sanggup berhabis duit melabur untuk ilmu Marketing.

Saya terkenal dengan Penyusunan Marketing & Sales Funnel yang membantu Marketing & Sales anda lebih sistematik dan bersistem.

Kini, saya dan tim komited membantu lebih ramai usahawan untuk memajukan bisnes anda ke tahap lebih tingga.


Saya ada 1 soalan...
pernah tak anda alami situasi seperti ini...

    • Laburkan banyak duit untuk marketing tapi sales suam-suam aje
    • Tak tahu nak buat apa untuk bisnes anda?
    • Penat  giler cari pelanggan baru hari-hari?
    • Buntu untuk sistemkan dan automasikan sales bisnes?
    • Sudah berbisnes sekian lama tapi tak berkembang?
    • Zero knowledge bagaimana nak buat sales funnel?


Jangan risau, anda tidak keseorangan.

Begini, saya juga pernah mengalami perkara tersebut.

Sebagai pemilik bisnes, saya akan buat pelbagai cara untuk..

1. Menjana SALES yang mencukupi setiap bulan
2. Menstabilkan SALES sedia ada setiap bulan agar konsisten


Masalah utama saya ialah SALES tak pernah nak cukup untuk cover kos-kos overhead.

Margin untung makin menipis kerana... KOS IKLAN MENINGKAT.


Fokus saya hanya untuk mencari pelanggan baru sahaja.

Melabur masa dan duit untuk dapatkan orang membeli SATU produk saya sahaja.

Takde pun cara yang terfikir untuk upsell produk yang lain-lain.


Dan seperti mana ramai peniaga sudah sedar sekarang, KOS untuk mendapatkan pelanggan baru memang berganda lebih mahal dari membuat jualan dari pelanggan sedia ada.


Penatlah.

Setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan
nak kejar SALES yang "TAK PERNAH CUKUP",
agar dapat cover kos overhead,
dan tak dapat nak merasai UNTUNG sangat pun setiap bulan.


Kalau untung tak cukup, duit gaji dan komisen kita dulu yang kena potong.

Padahal kitalah yang bertungkus lumus kerja siang malam 24/7 untuk pastikan ada jualan.

Sanggup korban masa berharga bersama keluarga.



Oleh kerana terlalu FRUST, dan berada dalam PRESSURE setiap bulan,
saya pun bertungkus-lumus untuk buat apa sahaja dan mencari RAHSIA bagaimana nak GANDAKAN SALES, at least 2x ganda.

Dan nak sangat rasa bagaimana bisnes lain boleh buat duit dengan mudah setiap bulan.

Yang saya tau ia bukan semudah adanya MAGIC BUTTON.


Memang kena buat kerja renyah.

Cuma saya masih lagi belum jumpa apa & bagaimana caranya.


Saya INVEST ribuan ringgit untuk belajar tentang
Marketing Funnel, Sales Funnel, Business Funnel
dan cara mengautomasikan funnel bisnes agar ia dapat menggandakan jualan tanpa sebarang kos tambahan yang banyak.


Lepas saya belajar, saya cuba praktikkan beberapa kali.

Ada yang berjaya, namun banyak lagi yang GAGAL.

Setiap kali cuba, saya INVEST DUIT, MASA & TENAGA saya.

Berapa banyak duit telah saya bakar.

Untuk TWEAK sana sini.


SEHINGGALAH....


...selepas BANYAK KALI percubaan & kegagalan, akhirnya saya “terjumpa” sebuah BLUEPRINT  untuk maksimakan bisnes saya dengan menyusun Marketing & Sales Funnel dengan betul.


Alhamdulillah hasilnya...
Kini saya dah boleh menggandakan jualan dan maksimumkan profit dalam masa yang minima tanpa perlu buat kerja yang lebih.

Paling best saya tak perlu spend lebih sangat pada kos marketing.
Maklumlah, awal-awal bisnes kena jaga kos.

Perjalanan bisnes saya lebih teratur dan mempunyai flow yang cantik.

Saya juga belajar memanfaatkan pelanggan sedia ada tanpa perlu bergantung dengan pelanggan baru sahaja.

Dengan cara ini, saya boleh fokus untuk benda lain dan keluarga saya.
Best kan?


Teknik yang telah mengubah hidup saya ialah Marketing & Sales Funnel ataupun corong pemasaran & jualan, dan ianya seperti gambar di bawah. 

Semuanya saya "SHORTCUTKAN" untuk anda, agar anda tidak perlu melalui liku-liku kesusahan dan rugi ribuan ringgit lagi semata untuk belajar.

bisnes funnel


Dengan belajar Marketing & Sales funnel yang betul, saya dapat memberi jaminan yang anda telah "berjasa besar" kepada bisnes anda.


Ramai usahawan tidak mengambil berat tentang Marketing & Sales Funnel mereka dan akhirnya gagal berkembang dengan baik.

Kita buat bisnes mesti nak berkembang, kan?

Dan paling utama kita nak Sales yang stabil dan meningkat dari semasa ke semasa.

Anda mesti tengah mencari-cari sesuatu yang boleh menyebabkkan anda boleh tewaskan peniaga lain dalam niche anda.

HAHA, secara baik lah ya.

Pendek kata, penyusunan Marketing & Sales Funnel yang betul boleh menjadikan anda NO.1 dalam niche anda (inshaAllah!).

Saya telah merangka satu program KHAS  untuk saya kongsi tentang Marketing & Sales funnel secara teori dan praktikal dan bagaimana anda boleh COPY PASTE sahaja untuk bisnes anda.

Saya perkenalkan...


ULTRA FUNNEL : 
6 FASA TERSUSUN UNTUK
BOOST SALES ANDA 3-5x*
DARI SEKARANG
TANPA KOS YANG TINGGI.”

(*Result berbeza bagi setiap individu. Kami tak bertanggungjawab sekiranya income anda lebih dari 5X.)


APA YANG ANDA AKAN
BELAJAR?

Bukan setakat TEORI,
tetapi saya memberikan
2 Contoh Funnel untuk 2 Bisnes Peserta Ultra Funnel

berkenaan dengan bisnes mereka.

Very practical.

Anda belajar & COPY-PASTE balik untuk bisnes anda.

  • Bagaimana sales funnel dapat membantu menggandakan sales anda.

  • Cara meletakkan harga mengikut flow.

  • Teknik membawa cold market ke hot market

  • Cara automasikan bisnes anda dengan Sales Funnel

  • Membuat pelanggan sudi bayar lebih

​Modul :

  • Funnel = Journey of your customers
  • Everything About Marketing Funnel
  • 3 FASA Marketing Funnel
  • 1 FASA WAJIB Tapi Ramai TAK BUAT.
  • Everything About Sales Funnel.
  • 3 FASA Sales Funnel.
  • 2 REAL Case Studies FUNNEL FCM.
  • 2 HOTSEAT On The Spot FUNNEL FCM.
  • Contoh Template Menyusun Journey of a Customer


“BUT, THIS PROGRAM BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.”

Maybe juga bukan untuk anda.(Saya tak suka buang masa & duit anda)

Untuk Anda

  • RAJIN BERUSAHA
  • TERUS BUAT
  • SERIUS NAK BERJAYA

Bukan Untuk Anda

  • MALAS BERUSAHA
  • BANYAK ALASAN
  • ACUH TAK ACUH

Ya, kami sangat STRICT pilih PESERTA PROGRAM kami.

We want QUALITY not QUANTITY.

Kalau anda rasa anda termasuk dalam BUKAN UNTUK ANDA,

Anda boleh terus KLIK [x] & lupakan halaman ini.


“Apa Kata Peserta
Webinar Ultra Funnel
Sebelum Ini?”


“BERAPA HARGA ULTRA FUNNEL INI?”

Berapa yang anda sanggup bayar untuk DOUBLING INCOME anda dari sekarang?

Saya yakin mesti anda sanggup bayar lebih RM500-RM600 kan?

Mesti la kan?

Dari income RM1000-RM3000 boleh jadi RM2000-RM6000.

Siapa tak nak, mesti sanggup bayar untuk capai impian anda.

Tapi, kami nak bantu anda:

Serendah rm190 Sahaja.

Nak bayar lebih pun ok. Hehe.

“BAGAIMANA NAK DAFTAR?”​

Klik butang kuning di bawah dan dapatkan sekarang.

- John Doe

100% JAMINAN WANG DIPULANGKAN


Kami menghargai pelaburan masa dan tenaga anda. Anda ada 30 hari jaminan pulangan wang.
Just in any case selepas pembelian ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.
Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. :)

Talian Hotline : 013 240 8852

-Hakcipta Terpelihara-​